Aquesta notícia ha fet la volta per tot Espanya a causa que una tiktoker nord-americana es va trobar amb la sorpresa que a Mercadona es ven carn de conill. A simple vista i sense context, la notícia pot semblar una mica fora de lloc, però això té una explicació.

Encara que la carn de conill és la que menys es consumeix en general a Espanya, és un fet que es pot aconseguir amb molta facilitat, tant que fins i tot el supermercat valencià de Juan Roig té una secció especialitzada per vendre carn de conill.

Tanmateix, el mateix no succeeix als EUA, lloc on per comprar carn de conill no n'hi ha prou amb anar a un supermercat comú i corrent, sinó que cal anar a un distribuïdor especial per aconseguir aquesta carn.

 

@shelbyinsevilla Like do we have this in the US because I've never seen it at Giant?? haha #spain #sevilla #usa #travel ♬ original sound - Shelby

 

La sorpresa de la Tiktoker ha deixat ben parada Mercadona

Després que la tiktoker (molt famosa als Estats Units) fes pública la seva sorpresa, Mercadona ha transcendit una mica més fora d'aquelles fronteres que no ha tocat, ja que la companyia espanyola no només té carn de conill a la venda en una secció especial, sinó també una altra gran varietat de productes que li donen fama al supermercat.

Per descomptat, la carn de conill és l'exemple més notable, ja que és una cosa que als EUA costa trobar en un supermercat que pots tenir a un parell de carrers, i per això la sorpresa de la tiktoker.

Això ha incrementat la popularitat de la companyia de Juan Roig en gran manera, i la veritat és que és totalment merescut, ja que és una companyia que busca oferir productes de qualitat al millor preu possible, sempre innovant.

Si busques carn de conill per a aquest mes, ja saps que Mercadona compta amb una àmplia varietat de carn de conill perquè la puguis aconseguir sense problemes.