Mercadona ha posat a la venda una beguda de coco sense calories i sense greix que és perfecte per l'estiu.

Beguda refrescant de Mercadona

L'estiu està a punt d'arribar i la pujada de les temperatures fa que cada vegada siguin més les persones que volen prendre begudes refrescants. La preocupació per consumir begudes saludables també ha augmentat. Mercadona ho sap i ha posat a la venda un producte perfecte per l'ocasió i que ha enamorat a tothom.

Es tracta de l'aigua de coco, una beguda molt refrescant i saludable. Per si no fos poc, pràcticament no té calories ni greix i, per tant, és el complement ideal per tothom qui vulgui perdre pes sense renunciar al plaer de prendre una beguda fresqueta a ple sol.

Aigua de coco sense calories

L'aigua de coco és una beguda natural que s'ha posat de moda entre els influencers. El motiu? A més del seu deliciós sabor, és perfecte per prendre en qualsevol ocasió, ja que té un gust de coco molt bo i gairebé no té calories. 

Agua de coco / MercadonaL'aigua de coco de Mercadona és perfecte per tothom qui vulgui perdre pes / Mercadona

A més, no només es pot fer servir com a beguda d'estiu, sinó que també és l'ingredient estrella per fer llet de coco merengada, una recepta capaç de seduir els paladars més exigents. Amb aquesta beguda, aconseguiràs hidratar-te a la vegada que prens vitamines i minerals.

Només té 19 calories i 0,1 grams de greix

Cadascun dels brics d'aigua de coco només de 19 calories i 0,1 grams de greix, convertint-se en l'aliat perfecte per tothom qui vulgui perdre pes de manera saludable.

Font de potassi sense concentrats ni conservants

"No prové de concentrats, ni conservants, ni sucres afegits. A més, és una font de potassi que ajuda a mantenir la tensió arterial a nivells normals i ajuda al bon funcionament dels músculs", explica Mercadona a la seva pàgina web.​

Té Matcha de Mercadona

Aquesta no ha estat l'única beguda de Mercadona que ho ha petat les últimes setmanes i, de fet, Hacendado també ha arrasat amb el té Matcha, una beguda que s'ha convertit en un èxit absolut, convertint-se en una de les begudes preferides dels clients d'aquest supermercat.

Càpsules per accelerar el bronzejat

Per l'estiu, Mercadona també ha tret altres productes ideals com, per exemple, les càpsules per accelerar el bronzejat, ja que tenen unes vitamines i minerals que t'ajudaran a tenir la pell morena en poc temps.