La cadena de supermercats Mercadona ha posat en venda un dels productes estrella de l'estiu: unes càpsules que són ideals per aconseguir el bronzejat ideal.

Producte per accelerar el bronzejat

Amb l'arribada del bon temps i l'estiu a la volta de la cantonada, cada vegada són més les persones que es volen començar a posar morenes. No obstant això, a vegades, és complicat agafar color i, per aquest mateix motiu, Mercadona s'ha posat les piles amb un nou producte que t'ajudarà a posar-te morè.

Perles de Sol Delipus

Deliplus, la marca cosmètica de Mercadona, ha posat a la venda un nou producte que ho està petant a tot arreu: unes càpsules capaces d'accelerar el procés de bronzejat. És el producte ideal per aquelles persones amb la pell molt blanca i que els costa agafar color o simplement per tothom qui vulgui potenciar encara més el seu morè natural.

Perlas de Sol Deliplus / MercadonaPerles de Sol Deliplus / Mercadona

Beta-carotè, luteïna i coure

Aquestes càpsules, que s'han convertit en un dels productes preferits dels clients de Mercadona, estan fetes de beta-carotè, luteïna i coure. La beta-carotè és un dels nutrients principals d'hortalisses com la pastanaga que afavoreixen el bronzejat de la pell. La luteïna és molt semblant a la beta-carotè i també és ideal per potenciar el bronzejat. El coure és un material que també és perfecte per afavorir l'accelerament del bronzejat. Així doncs, la combinació d'aquests tres elements farà possible que la teva pell es posi morena més aviat.

Només costa 0,13 euros cada càpsula

El millor de tot és el seu preu ridícul: només costa 3,95 euros la unitat i, en el paquet, venen 30 càpsules. Això significa que cada càpsula només costa 0,13 euros. Tal com indiquen a la pàgina web de Mercadona, aquest producte estimula la melanina, que és l'encarregada de què la pell es posi morena amb el sol.

No obstant això, cal remarcar que aquestes càpsules no són cap substitut a la crema solar i que cal protegir-se del sol en tot moment, sobretot al migdia, que és quan pica més fort. Des de Mercadona, recomanen començar a consumir aquestes càpsules mesos abans de començar a prendre el sol, ja que d'aquesta manera, s'aprofiten millor tots els seus beneficis.

Té Matcha

Aquestes càpsules no han estat l'únic producte estrella de Mercadona les darreres setmanes i, de fet, el té Matcha també s'ha convertit en un dels productes preferits dels seus clients, ja que el seu sabor ha estat capaç de captivar els paladars més exigents.