Sovint molts i moltes són reticents a consumir aliments en conserva. Sobretot des que va esclatar la pandèmia del coronavirus i són molts els consumidors que prioritzen aliments saludables i naturals. Això és perquè, sovint, les conserves són processades o ultraprocessades, així com contenen additius, colorants i conservants.

No obstant això, no totes les conserves són dolentes. Res més lluny de la realitat. I és que a molts supermercats es poden trobar aliments en conserves molt saludables. Per comprovar-ho només haurem de fer un cop d'ull als ingredients utilitzats per a la seva elaboració.

No totes les conserves són dolentes

En aquest sentit, alguns experts assenyalen que, com menys ingredients continguin, millor. I que encara que en ocasions poden contenir colorants o aromes no naturals, no deixen de ser productes beneficiosos per a la salut si aquests figuren en baixes quantitats.

Una de les conserves mes saludables que pots trobar està a Mercadona. L'empresa valenciana sap de la necessitat dels seus clients a l'hora d'estalviar temps a la cuina i proposa una conserva de marisc molt saludable i a preu molt contingut. Tant que ja està entre el més venut.

Calamars en caldeirada Hacendado a la venda en Mercadona1

Calamars en caldeirada Hacendado a la venda a Mercadona

Mercadona col·loca els calamars en caldeirada entre el més venut

Es tracta dels calamars en caldeirada que envasa la marca Hacendado. Un producte que prové de La Corunya, on són especialistes en productes del mar. I és una de les conserves més recomanables per als qui porten una dieta sana i equilibrada en la qual predominen productes frescos i naturals.

Aquests calamars en caldeirada en conserva d'Hacendado a la venda a Mercadona inclou els següents ingredients: calamars, ceba, aigua, oli de gira-sol, concentrat de tomàquet, sal, espècies, goma guar i aroma natural. Els dos últims no són elements naturals, però no són perjudicials en les quantitats en les quals venen en aquests calamars.

Calamars en caldeirada Hacendado a la venda a Mercadona

Calamars en caldeirada Hacendado a la venda a Mercadona

Ja estàs pensant en afegir-los al teu menú setmanal? Si la resposta és sí has de saber que aquests calamars venen en llaunes que contenen 111 grams de producte. I que el seu preu és d'1,60 euros, tant a les botigues físiques de Mercadona com en la pàgina web de la cadena de superfícies.