El dia d'avui volem aprofitar el temps per captar la teva atenció amb aquesta jaqueta tweed de botons que lluu fantàstica a simple vista i que podràs portar amb pantalons, mini faldilles i altres peces, tot a favor d'incrementar el teu aspecte.

Aquesta jaqueta a simple vista pot ser coneguda perquè és molt portada per dones de classe alta, i, de fet, qualsevol que la miri podria pensar que és una jaqueta d'alguna marca reconeguda i famosa, però la veritat és que no.

Aquesta jaqueta porta el segell característic de Mango i té un preu tan sols de 79,99 euros, la qual cosa ens ha semblat bastant baixa per al que ofereix aquesta jaqueta. Vols conèixer de primera mà tots els seus detalls?

Jaqueta de Mànec|Mango
Jaqueta de Mango

Aquesta jaqueta tweed es tornarà una de les teves favorites al teu armari si l'aconsegueixes

Sense cap dubte Mango s'ha lluït molt en el disseny d'aquesta jaqueta, la qual té un color lila que és summament atractiu, sobretot si es planeja utilitzar colors cremes o clars. Això el fa ser una peça molt bona per si mateix, però té molts més atractius.

El seu teixit tweed va a la perfecció amb el seu coll rodó i mànigues llargues, a part que el seu disseny entallat fa que quedi bé en tota mena de cossos sense importar què. Compta també amb dues butxaques de solapa amb botó al pit, la qual cosa incrementa molt més l'estil d'aquesta peça.

Parlant ara de botons, aquesta peça compta amb botons metàl·lics de to daurat fosc que creen un molt bon contrast en aquesta peça i que alhora el fa ser molt més elegant del que ja és. A part, compta també amb folre interior, la qual cosa la fa ser molt còmoda de portar.

Està elaborada amb materials de qualitat i podràs fer-te amb ella des de la talla XS fins a la XL i estan totes disponibles, i això tan sols pel preu comentat, per la qual cosa és una jaqueta de deu que no podem deixar passar per alt del catàleg de Mango.