Trobaràs més d'una excusa per portar-te aquesta faldilla de Mango perquè a més d'atemporal, va amb totes les figures i pots utilitzar-la en qualsevol ocasió amb la mateixa elegància. És una faldilla de teixit lleuger, amb molt moviment i estampat de llunes que mai no passa de moda.

Aquesta faldilla de Mango ho té tot per fer-te triomfar, amb un disseny de moviment que va amb tots els estils i que a més és combinable tant pel dia com per la nit. S'ajusta a la cintura amb delicadesa gràcies a les travetes i el cinturó confeccionat en el mateix teixit i estampat.

Un cinturó gruixut que no passa desapercebut i que ve acompanyat d'una sivella gran i rectangular que s'ha confeccionat en el mateix teixit. Aquest cinturó entalla la figura i fa que la faldilla es mantingui fixa en la part superior. Aquest cinturó a més ve acompanyat d'orificis amb vores metàl·liques perquè ajustis la faldilla amb precisió i un acabat decoratiu que resulta encantador.

Faldilla|Falda estampada amb pigues|llunes i cinturón1
Faldilla estampada amb llunes i cinturó / Mango

Mango té una faldilla infal·lible a la seva col·lecció

La faldilla cau amb delicadesa als malucs, amb acabat llis i s'estén fins als turmells amb un moviment delicat i elegant per on sigui que el miris. En el baix s'eixampla lleugerament, amb ones delicades i una vora de costura marcada que crea el millor contrast. Les ones en el baix li aporten millor moviment i delicadesa, combinant amb sandàlies i sabates altes amb el millor dels estils. A més de tenir un disseny encantador, el teixit és tot l'encant d'aquesta faldilla, amb un acabat setinat que ofereix un toc lleugerament brillant i que és digne de les faldilles més exclusives.

És una faldilla que a més cau amb delicadesa sobre els glutis i realça l'estil delicat. L'estampat acaba d'agregar el toc especial, ja que es compon d'un fons blanc amb llunes negres en mida mitjana que cobreixen la faldilla de principi a final. El teixit aporta suavitat i comoditat, ja que està confeccionat en viscosa, mentre que el cinturó combina alumini amb viscosa. L'hem trobat únicament en aquest estampat, però això la fa més encantadora perquè pots combinar-la amb infinitat d'estils.

Faldilla|Falda estampada amb pigues|llunes i cinturó
Faldilla estampada amb llunes i cinturó / Mango

La varietat de talles sí que és àmplia, ja que pots trobar aquest disseny des de la XXS fins a la XXL, a més de trobar una guia de talles a Mango perquè triïs les mesures que millor van amb la teva figura.

Ens hem adonat que les talles més petites ja comencen a esgotar-se i és que com t'hem dit, és una faldilla perfecta tant per a la primavera com per a l'estiu, ja que té comoditat i estil. Hem mirat el seu preu i ens hem sorprès gratament, ja que és una faldilla elegant i de luxe que pots aconseguir per 45,99 euros. Un preu de què trauràs molt profit perquè aquesta és una faldilla que pots portar de diari, a l'oficina, a la feina, un dinar i fins i tot a una celebració especial. Pots combinar-la amb jerseis, bodis i altres peces amb el mateix encert.