Mango sap combinar molt bé l'elegància amb un dels elements que no falla a l'estiu: els serrells. Aquesta és una bossa el que tothom ja està parlant, amb mida mitjana i teixit de ràfia que no passa desapercebut davant dels ulls de ningú.

La bossa de Mango que vols llevar a tots costats

Aquesta és una bossa de Mango que ha estat confeccionada en teixit de ràfia, que compta amb una mida on pots portar les teves coses més importants del dia a dia amb total comoditat.

Aquesta bossa compta amb tres capes de serrells llargs i prims, que aporten molt volum i que estan un a un costat de l'altre per crear un efecte amb molt moviment i elegància. aquests serrells cobreixen tota l'estructura de la bossa i el converteixen en un excel·lent accessori per portar amb els teus estils més exclusius.

Té una forma rectangular i una mida bastant pràctica, però a més compta amb un folre a l'interior que et permet guardar les teves coses sense preocupar-te per danys de cap tipus, a més d'un tancament de cremallera que manté totes les coses al seu lloc.

Quant a la mida, hem de dir-te que les mesures són específicament de 40 x 15 x 20 cm, sent del més pràctic i fàcil de portar. Compta amb una nansa d'espatlla curta que et permet portar-lo amb el millor dels estils fins i tot a la mà.

Bossa de Mànec|Mango
Bossa de Mango

És una bossa que està confeccionada en materials de qualitat i explica amb detalls metàl·lics que li aporten un toc únic i molt especial.

Hem trobat aquest disseny únicament en aquesta mida i és una bossa en color xocolata que combina pràcticament amb qualsevol abillament. Així que si vols tenir-lo al teu armari, el preu a pagar és de 39,99 euros.

Tal ha estat el seu èxit que s'ha esgotat en menys del que pensàvem, però Mango està considerant portar-lo de tornada, així que no pots deixar-lo passar una vegada més.