Mango s'ha imposat amb una faldilla no pot faltar a cap armari d'estiu, ja que té tot per fer-te triomfar en la temporada més calorosa de l'any. Disseny lleuger i serrells, són els elements dels quals s'ha valgut Mango per crear una de les faldilles més boniques que hem vist recentment.

Aquesta faldilla de Mango, ha estat confeccionada en un teixit lleuger, fresc i que s'emmotlla al cos amb facilitat perquè la portis amb màxima naturalitat durant tota la temporada. El seu teixit fluid li permet moure's amb gran facilitat i té un disseny curt que cobreix fins a les cuixes.

Minifaldilla flecos1
Minifaldilla serrells / Mango

La faldilla que afavoreix totes les figures és a Mango

El teixit blau amb estampat és del més bonic i et permet combinar-la amb bruses unicolor amb gran facilitat i fent molt bon contrast amb diferents vestits de bany o bruses per a l'estiu.

Dins dels detalls a destacar del seu disseny, topem que té un estil creuat, pel que un dels seus laterals s'encavalca amb l'altre i crea un efecte de doble faldilla que ens resulta del més encantador.

Alhora, aquestes peces encavalcades s'uneixen al mig amb un detall de nus que és típic de les peces de l'estiu i que aporta més versatilitat i la possibilitat de combinar-la amb estils relaxats, sent una excel·lent opció per al dia a dia.

Minifaldilla serrells
Minifaldilla serrells / Mango

Aquesta és d'aquestes faldilles de Mango que pots portar amb molt estil a la platja o la piscina. Sens dubte, no podem deixar d'esmentar els seus serrells, els quals envolten tot el baix, tenen un acabat brillant i a més de tot són fins i allargats, agregant volum i moviment en el disseny.

La faldilla compta amb un disseny llis en la part posterior i s'ajusta a les corbes dels malucs amb facilitat. Aquesta és una faldilla de Mango que a més compta amb cremallera en la part posterior, per a un millor ajustament i que la portis amb total seguretat.

Com t'hem comentat en principi, 3 de les seves talles ja es troben esgotades, però fins i tot tens possibilitats d'aconseguir models que van des de S fins a XL, optant fins i tot per mesures diferents per a tots els estils. Quant al preu, hem trobat aquesta faldilla de Mango per 29,99 euros.