Lidl té un producte de Vitalcontrol amb què podràs tenir els teus peus calents durant les èpoques de fred sense problemes, doncs els peus són de les zones més sensibles a les temperatures del nostre cos, i molt poques vegades funcionen uns mitjons qualssevol.

És per això que cal recórrer a altres solucions, i aquesta és a Lidl: un escalfapeus amb un disseny pràctic que pot ser a qualsevol casa. La seva missió? Fer que els teus peus se sentin còmodes i càlids durant els forts dies d'hivern.

Molts podrien pensar que un producte com aquest és del més costós i que només s'ho poden permetre els més VIP, però la veritat és que amb prou feines té un preu de 17,99 euros dins de la botiga online de la companyia alemanya.

El escalfapeus d'aspecte nòrdic que mantindrà al fred a ratlla està de venda per a nosaltres a Lidl

Parlem del seu aspecte, i és que és un producte que podràs tenir en qualsevol part de la teva casa sense que trenqui l'estètica de la mateixa. A més, és ideal per a tots els gustos i el podran utilitzar dones i homes per igual a causa del seu pràctic disseny unisex.

Calientapiés de Lidl

Escalfapeusde Lidl

Tenen una potència de 100W i compta amb fins a 6 nivells de temperatura que podrem ajustar fàcilment. Funciona connectat a la xarxa elèctrica, però és capaç de treballar un molt baix consum, garantint el teu estalvi energètic.

S'escalfa ràpidament i té unes mesures perfectes perquè el puguin utilitzar persones amb diferents talles de peus fins a la 47. El seu material intern és suau i acollidor, a més de ser transpirable, per la qual cosa els teus peus no estaran tancats completament. També compta amb un revestiment de pelfa extraïble que podrem rentar quan ho necessitem.

És una de les millors opcions per les quals pots optar si estàs pensant en un escalfapeus apte per a qualsevol època de l'any. El podràs utilitzar quan vulguis sense res de problemes, a més que tan sols costa menys de 20 euros.