Lidl et permet augmentar l'espai dins de la teva cuina amb un carro auxiliar que és barat i que podràs col·locar en qualsevol part. Aquest carro de Livarno Home és ideal tant per a cuines petites o cuines grans, amb un aspecte modern un toc més clàssic, no importa com, podràs col·locar aquest carro dins de la teva cuina.

El pots col·locar a qualsevol racó lliure de la teva cuina per maximitzar l'espai i utilitzar-lo per col·locar estris i altres. Actualment està donant molt de què parlar, però tots estan d'acord que és un carro auxiliar bastant útil.

Costa 29,99 euros i podràs aconseguir-lo fàcilment a través de la botiga online de Lidl sense problemes i amb tan sols un clic. Per descomptat, aquest carro té molts més detalls, estàs disposat a conèixer-los tots?

Lidl i el carro auxiliar que té en venda per ajudar-te més a la cuina

Aquest carro de la marca Livarno Home et permetrà augmentar l'espai dins de la teva cuina. Com? Simple, maximitzant l'espai que ja tens. Com t'hem dit, podràs col·locar-lo en qualsevol part dins de la teva cuina i no ocuparà tant espai gràcies a les seves mesures òptimes per a llocs amb pocs metres quadrats.

Carro auxiliar de cuina

Carro auxiliar de cuina

Fabricat amb materials de bona qualitat, en aquest carro podràs col·locar els teus estris, olles, plats, etc. Això amb la finalitat d'ajudar-te a estalviar espai quant a emmagatzemament, però no només això, sinó que també podràs utilitzar els seus suports a l'hora de cuinar per deixar les teves eines i tenir els teus mans lliures.

Compta amb 4 nivells, sent el més inferior de tots el més ideal per a olles i estris grans. El més superior servirà per col·locar les coses que necessitis tenir a la mà mentre que cuinis.

Compta amb rodes i nansa per poder moure aquest carro sense cap tipus de problemes, a més que pesa bastant poc. La compra inclou un manual per al seu muntatge, per la qual cosa podràs muntar-lo tu sense inconvenients. Recorda, això per 29,99 euros.