Entre les màximes de Lidl, destaca la feina que fa la multinacional alemanya per cobrir les necessitats dels seus clients a baix preu. Perquè al marge d'oferir alta qualitat als seus productes, Lidl també busca que aquests estalviïn diners en la compra. I no només això, ja que també aconsegueixen que estalviem en el nostre dia a dia.

En aquest sentit, és habitual prendre algun cafè o beguda calenta al llarg del dia quan estem fora de casa, ja sigui treballant o fent la compra. I a primera vista sembla que sigui una despesa mínima. Però la cosa canvia si comencem a sumar el que ens gastem al mes.

Lidl t'ajuda a estalviar en les despeses del dia a dia

Per exemple, prendre un cafè o un cordado al dia, tenint en compte que el preu mitjà d'un cafè se situa entre 1 euro i 1,5 euros, al mes acaben suposant entre 30 i 45 euros. Una despesa que podràs reduir gràcies a un dels productes que Lidl té a la venda. La multinacional alemanya proposa un article al seu catàleg amb què t'estalviaràs centenars d'euros a l'any en cafès, ja sigui a la màquina de la feina o a la cafeteria del centre comercial.

Vas tèrmic d'Ernesto del catàleg de Lidl3

Vas tèrmic d'Ernesto del catàleg de Lidl

Es tracta del vas tèrmic d'acer inoxidable de 300 ml que fabrica la marca Ernesto i que trobaràs a la venda per 7,99 euros. Això sí, no vagis a buscar-ho ja perquè Lidl encara no l'ha posat a la venda. Ho farà en els propers dies. I, quan ho faci, només estarà disponible a través de la pàgina web de l'empresa, amb la qual cosa hauràs d'afegir 3,99 euros en despeses d'enviament. Tot i així, l'estalvi en cafès serà brutal.

Vas tèrmic d'Ernesto del catàleg de Lidl1

Vas tèrmic d'Ernesto del catàleg de Lidl

Lidl llançarà un vas tèrmic que manté la temperatura de les begudes durant hores

Perquè amb aquest vas tèrmic d'acer inoxidable de la marca Ernesto podràs preparar-te el cafè a casa i mantenir-lo escalfi durant hores. Això és gràcies a un aïllament al buit de doble capa amb què està dissenyat, així com a un tancament hermètic amb botó i a una junta de silicona. De fet, no només manté les begudes calentes. A l'estiu també les manté fredes.

Vas tèrmic d'Ernesto del catàleg de Lidl2

Vas tèrmic d'Ernesto del catàleg de Lidl

Per a un ús còmode, aquest vas d'Ernesto compta amb una obertura a la tapa. Gràcies a ella podràs gaudir de la teva beguda en qualsevol lloc. Aquesta tapa, a més, és de tancament giratori perquè no es vessi el contingut quan la tanquem. I tant la tapa com el vas són aptes per al rentaplats.

Vas tèrmic d'Ernesto del catàleg de Lidl

Vas tèrmic d'Ernesto del catàleg de Lidl