El sector de l'automoció ha evolucionat molt en els últims temps. Les noves normes de seguretat i la transició cap a la mobilitat elèctrica són obligant a les marques a recórrer a noves tecnologies per equipar els seus nous models i que aquests compleixin les normes mediambientals i de seguretat.

Entre els elements que no falta a gairebé cap cotxe d'última generació, destaquen les connexions USB. Gairebé tots els vehicles porten, almenys una connexió USB, que serveix tant per carregar els dispositius com per sincronitzar el nostre smartphone amb el sistema d'info entreteniment

Lidl té un nou adaptador de càrrega per a cotxe

No obstant això, pot ser que siguis dels qui encara no tenen connexió USB al cotxe. O pot ser que sí, però que només en tinguis una amb la que no hi haurà suficient quan no vagis sol al vehicle.

Si aquestes en un d'aquests últims dos casos, segurament t'interessarà conèixer el que és un dels productes que més s'està venent aquests dies a Lidl. La cadena de supermercats alemanya sol apostar fort per productes al marge de l'alimentació i aquest és un dels seus últims encerts.

Adaptador de càrrega per a cotxe a la venda a Lidl

Adaptador de càrrega per a cotxe a la venda a Lidl

Compta amb dues preses i inclou un cable i dos adaptadors

Es tracta d'un adaptador de càrrega per a cotxe que podràs connectar a la presa de 12 o 24 V de l'encenedor del cotxe. El fabrica la marca SilveCrest i el seu preu habitual és de 4,99 euros. No obstant això, aquests dies pot ser teu per només 4 euros.

En tot cas has de tenir en compte que, almenys de moment, només està disponible a través de la pàgina web de la multinacional alemanya, amb la qual cosa hauràs d'afegir 3,99 euros en concepte de despeses d'enviament.

Adaptador de càrrega per a cotxe a la venda a Lidl

Adaptador de càrrega per a cotxe a la venda a Lidl

Aquest adaptador a la venda al web de Lidl compte amb dues preses de connexió. I disposa de funció Smart Fast Charg, que permet una alta velocitat de càrrega. A més, inclou un cable d'alimentació d'1,10 metres de longitud en espiral desmuntable de tipus USB A per a micro-USB, i afegeix dos adaptadors per a la compatibilitat amb altres dispositius.