Des que va esclatar la pandèmia del coronavirus, ha augmentat en gran masura la quantitat de consumidors i consumidores que prefereixen preparar els seus plats a casa abans que recórrer al menjar ràpid o productes processats. D'una banda, per mantenir un sistema immunològic fort i resistent a virus, bacteris i altres agents externs. Per un altre, perquè el teletreball ha fet que molts deixin de menjar fora de casa.

És per això que artefactes com la picadora de carn que té a la venda Lidl tenen tant d'èxit en l'actualitat. I és que amb aquesta picadora podràs preparar a casa hamburgueses o qualsevol menjar amb la carn picada com a ingredient principal sabent en tot moment quins aliments estàs utilitzant i poder fer-ho amb productes naturals. Encara que també pots utilitzar-la per preparar la base per a altres mossegades com a galetes.

Amb aquesta màquina de Lidl podràs preparar hamburgueses, salsitxes, mandonguilles o galetes

Aquesta picadora de carn la fabrica SilverCrest, proveïdora habitual de Lidl pel que fa a electrodomèstics. I és ideal per picar carn per a sofregits, salsitxes o mandonguilles, així com per preparar galetes. De fet, inclou un accessori fabricat en acer inoxidable amb 4 motius que és apte per al rentaplats.

Picadora de carn de SilverCrest a la venda en Lidl1

Picadora de carn de SilverCrest a la venda en Lidl / Lidl

Aquesta picadora té una potència de 350 W. I s'activa fàcilment amb un interruptor que porta integrat i que permet funció de retrocés.

A més, aquesta picadora a la venda a Lidl inclou diversos accessoris. Concretament, una ranura d'ompliment amb empenyedor, 3 discos perforats (un de gruixut de 7 mm, un mitjà de 5 mm i un de fi de 3 mm), un accessori per a salsitxes, un accessori per a mandonguilles i un accessori per a galetes.

Picadora de carn de SilverCrest a la venda en Lidl2

Picadora de carn de SilverCrest a la venda en Lidl / Lidl

Fàcil d'utilitzar i més fàcil de netejar

Canviar aquests accessoris no costa gens, ja que disposa d'un botó desbloquejador per a això. I això fa que tot sigui molt fàcil de netejar. A més, la ranura, les boques d'entrada i sortida, i a rosca transportadora estan fabricades en alumini fos a pressió, mentre que les fulles són d'acer inoxidable, el que fa que tot sigui resistent. 

D'altra banda, aquesta picadora de carn compta amb una funció turbo per a més eficàcia i rapidesa. I és capaç de picar 1 quilo de carn per minut.

Picadora de carn de SilverCrest a la venda a Lidl

Picadora de carn de SilverCrest a la venda en Lidl / Lidl

Així mateix, aquesta picadora a la venda a Lidl té unes dimensions compactes. Mesura 14,8 cm d'ample, 25,2 cm de fons i 39 cm d'alt. Pesa 1,85 quilos. I inclou una safata d'ompliment de 20,6 cm de llarg, 14,9 cm d'ample i 5,6 cm d'alt.

I quant al seu preu, aquesta picadora de carn de SilverCrest té un cost habitual de 39,99 euros. Però aquest mes s'apunta a les rebaixes amb un descompte del 12% que la deixa en 34,99 €.