Cosir va ser una cosa molt habitual al segle passat. Segur que la teva mare o la teva àvia t'han cosit algun forat a la roba. I si tenien màquina de cosir a casa, no hi ha dubte que recordaràs el seu aspecte i el soroll que feia, amb aquella agulla pujant i baixant a velocitat de vertigen, però de la qual la teva àvia o la teva mare no tenien por.

Amb el pas dels anys aquest costum ha anat a menys. Sobretot amb la proliferació de botigues de moda low cost. I és que amb elles surt més a compte comprar una peç nova que portar a cosir la que tenim a casa. I tret que sigui una peça molt preuada, el forat tendeix a quedar-se per a les restes.

Recupera el costum de cosir amb la màquina a la venda a Lidl

No obstant això, el costum de cosir no s'ha perdut del tot. Encara existeixen manetes que saben arreglar qualsevol destrossa. I cada vegada són més els qui opten per estalviar i per aprendre a cosir a màquina.

Una cosa que sap bé Lidl. I per això té a la venda una màquina de cosir que et serà de gran utilitat per arreglar aquelles peces que un dia van rebre un forat i encara el mantenen, però que et fa pena tirar.

Aquesta màquina de cosir a la venda a Lidl la fabrica la marca Veritas. És elèctrica. Funciona endollada al corrent. I compta amb tot el necessari per fer feines com els dels professionals.

Maquina de cosir

Màquina de cosir de Veritas / Lidl

Amb tot el necessari per arreglar qualsevol descosit

D'una banda, aquesta màquina de cosir compta amb una llum de costura LED que et permetrà treballar amb total claredat. I no dona reflexos, com sí que passa amb les LED d'altres màquines. A més, compta amb un braç lliure molt pràctic.

Així mateix, aquesta màquina de cosir a la venda a Lidl porta preinstal·lats 23 programes de costura. També disposa de funció de trau automàtic. I és apta per cosir cremalleres.

Però n'hi ha més. Aquesta màquina compta amb tallador de fil incorporat, un enhebrador integrat i una bobina automàtica.

Quant al brodat, treballa a una velocitat d'unes 750 rpm, i pot realitzar un ample de puntada d'entre 0 i 0,5 mm i de llarg d'entre 0 i 0,4 mm.

Mesures compactes i preu rebaixat

A més, aquesta màquina té unes dimensions compactes. Mesura 45,5 cm d'ample, 35,5 cm d'alt i 24 cm de fons. I té un pes de 6,2 quilos. Guardar-la o transportar-la no hauria de ser un problema.

I atenció al seu preu. Perquè aquesta màquina de cosir té un preu habitual de 179,90 euros, però aquests dies pot ser teva per 164,99 euros. Una rebaixa més que suficient per compensar els 3,99 euros de les despeses d'enviament que hauràs de pagar si la vols, ja que només està disponible a través de la pàgina web de Lidl.