Avui et portem un mini forn en venda a Lidl que podràs portar a tot arreu i amb el que podràs rostir pollastres, així sense més ni més, sense necessitat de més res. El forn forma part important de qualsevol cuina que vulgui preparar gran varietat de receptes, i aquest mini forn et resultarà molt útil.

De la marca SilverCrest, podràs portar-lo a qualsevol part gràcies a la seva mida i per la seva potència podràs preparar diverses receptes sense problemes, així que si buscaves potència compacta has donat al lloc indicat.

El seu disseny i eficiència pel que sembla no van de la mà amb el que costa, ja que té un preu de 54,99 euros a la botiga alemanya i avui t' explicarem tot sobre aquest mini forn perquè tu també el puguis aconseguir.

El mini forn per fer pollastres i pizzes que es troba a un preu de regal a Lidl per a aquest Nadal

Sempre ve bé tenir un mini forn a casa, ja que ocupa poc espai però és capaç de preparar una bona varietat de receptes en poc temps. Aquest mini forn de SilverCrest et permetrà rostir pollastres i preparar pizzes sense tant esforç, però això només esmentant algunes de les seves possibilitats.

Mini forn

Mini forn

Funciona amb una potència de 1200W i compte amb 3 funcions de cocció depèn del que necessitis cuinar. Escollir aquestes funcions i manejar el mini forn és senzill gràcies al seu sistema de masclets giratoris amb una interfície intuïtiva, fàcil de manejar per a qualsevol persona.

Malgrat que funciona connectat a la xarxa elèctrica, és capaç de funcionar a baix consum per reduir la despesa a la nostra factura de la llum. Té bones mesures aptes per a qualsevol cuina o espai i està fabricat amb materials de bona qualitat que garanteixen la seva longevitat a la nostra cuina.

Amb un disseny agradable per a qualsevol espai, no pots deixar passar aquest mini forn que Lidl té per tan sols menys de 60 euros, un preu altament competitiu amb altres forns similars.