Si ets un amant de les postres i t'encanta sorprendre els teus convidats amb delícies culinàries, posa atenció. Lidl té una cosa que segurament et fascinarà i t'ajudarà a deixar els teus convidats amb la boca oberta. Semblaràs un mestre pastisser.

Això és gràcies al seu nou Set de Crème Brulée. Amb el Set de Crème Brulée de Lidl, podràs gaudir d'aquestes exquisides postres franceses sempre que et vingui de gust. Aquest producte de Lidl s'ha convertit en el protagonista indiscutible de la secció de cuina, i no és per a menys, ja que ofereix tot el necessari per preparar aquestes exquisides postres franceses en la comoditat de la teva llar.

Lidl t'ajuda a preparar les millors postres

El Set de Crème Brulée de Lidl inclou tot el que necessites per crear aquestes clàssiques postres de manera fàcil i sense complicacions. Consta de 6 peces imprescindibles: un cremador de gas, una recàrrega de gasolina i 4 bols de gresos ideals per servir la crema caramel·litzada. Però això no és tot, aquest set també destaca per la seva resistència a la calor, podent suportar temperatures de fins a 260°C sense problemes, el que garanteix la seva durabilitat i seguretat a la cuina.

Set de Crème Brulée1
Set de Crème Brulée / Lidl

Pots comprar-lo ara mateix a Lidl

El cremador de gas inclòs en el set és una eina essencial per aconseguir aquest característic acabat caramel·litzat en la part superior de la crème brulée. A més, la recàrrega de gasolina assegura que sempre tindràs prou combustible per utilitzar el cremador en les teves creacions culinàries. Amb aquestes dues peces, podràs aconseguir el toc final perfecte a les teves postres, creant una capa de caramel cruixent que contrasta a la perfecció amb la suavitat de la crema.

Rebaixat a Lidl per sota dels 10 euros

Els 4 bols de gresos inclosos en el set de Lidl són el complement ideal per presentar i servir el teu crème brulée de manera elegant i sofisticada. Amb una mida aproximada de 11 x 6,7 x 3 cm, aquests bols són prou amplis per contenir una porció generosa d'aquestes exquisides postres, però també són prou compactes per adaptar-se fàcilment a qualsevol espai a la teva taula.

Set de Crème Brulée
Set de Crème Brulée / Lidl

Quant al seu preu, aquest Set de Crème Brulée de Lidl és una autèntica ganga. Anteriorment es trobava a 14,99 euros, però ara està disponible des de tan sols 9,99 euros, la qual cosa el converteix en una opció accessible per a tots els aficionats a la rebosteria que desitgin delectar als seus éssers estimats amb aquesta deliciosa creació gastronòmica. Si estàs interessat en adquirir aquest fantàstic set, pots trobar-ho tant al web de Lidl com a les seves botigues físiques.

Pots comprar-lo ara mateix a Lidl