El futur passa per nous invents que ens permetin estalviar esforç i temps en realitzar les tasques del dia a dia. Cada vegada s'imposen més els robots aspirador o els robots de cuina, sense oblidar vells aliats com el microones, la batedora, etc. I és per això que el producte que ocupa les següents línies ja mira cap aquell futur en què estalviar temps i feina és la tendència.

Parlem del raspall d'aire calent de la marca Rita Ora, un dels fabricants especialistes en la matèria. Un raspall que trobaràs entre les propostes de Lidl i que et permetrà eixugar i modelar el cabell mentre et pentines, estalviant-te el fet de tenir l'assecador a una mà i la pinta a l'altra, a més d'estalviar espai d'emmagatzematge al bany.

Aquest raspall d'aire calent t'estalviarà temps i esforç a l'hora d'eixugar-te el cabell

Aquest raspall d'aire calent és molt eficaç i funcional. En realitat és un assecador amb el raspall integrat. Fa 40 cm de llarg, 9,5 cm d'ample i 7,6 cm de fons i pesa 525 grams. I et permetrà aconseguir els millors pentinats en poc temps i de manera directa.

Raspall d'aire n'escalfi 2
Raspall d'aire calent / Lidl

Pots comprar-lo ara mateix a Lidl

Aquest raspall d'aire calent de Rita Ora, a la venda a Lidl, té una potència de 1.000 W i ofereix dues posicions de calor i velocitat perquè ajustis els paràmetres segons l'ocasió. A més, compta amb funció d'ions integrada, amb la qual cosa evitaràs que et quedi el cabell encrespat. I disposa d'un sistema de protecció automàtica contra el sobreescalfament que desactivarà el raspall quan assoleixi temperatures massa altes.

Pot ser teu per menys de 25 euros

Aquest raspall de Lidl té forma cilíndrica i ergonòmica i compta amb una anella perquè el pengis on vulguis i el puguis tenir sempre a mà.

Raspall d'aire calent
Raspall d'aire calent / Lidl

Un producte que trobaràs al catàleg de la multinacional alemanya a un preu de 24,99 euros. El pots comprar a la pàgina web de Lidl, havent d'afegir 3,99 euros en conceptes de despeses d'enviament. En aquesta ocasió, però, també el trobaràs a les botigues físiques. Si és que encara queden unitats...

Pots comprar-lo ara mateix a Lidl