Lidl té una mini fregidora que resulta del més pràctica, eficient i ràpida, pel que preparar les teves patates  fregides favorites serà qüestió de minuts i el millor de tot és que no has de preocupar-te per desastres a la cuina.

Amb aquesta mini fregidora de Lidl, sorprendre als teus familiars i amics et resultarà molt senzill. És compacta però alhora compta amb una potència de 850W, prou com per preparar diferents aliments en temps rècord i amb bon nivell de cocció.

Compta amb regulació contínua de la temperatura fins a assolir el màxim que s'ubica en 190°. Aquest pràctic electrodomèstic compta amb una tapa desmuntable en la part superior perquè puguis visualitzar l'estat dels aliments amb facilitat.

Mini fregidora de SilverCrest
Mini fregidora de SilverCrest / Lidl

Inclou una cubeta antiadherent per prevenir l'acumulació de greix a les parets i facilitar la seva neteja en tot moment. A més, inclou un cistellet amb mànec perquè puguis ubicar les patates o altres fregits i rentar al rentaplats amb facilitat.

Pots comprar-la ara mateix a Lidl

Compacta i eficient, així és aquesta novetat de Lidl

Aquest cistellet a més ve acompanyat d'un mànec desmuntable que prevé accidents al moment de netejar-lo i facilita la seva manipulació. Compta amb dos pilots lluminosos que t'indiquen l'estat de funcionament, pel que en estar en vermell t'indica que és operatiu i el verd t'indica el nivell de temperatura assolit.

La capacitat que té aquesta cubeta és d'1,2 L d'oli, mentre que el volum del cistellet és d'aproximadament 0,89 L. quant a les mesures, t'avancem que és una maquina amb dimensions de 24,3 cm x 20,9 cm x 25, 5 cm. Té un bon abast gràcies que el seu cable mesura aproximadament 100 cm.

Els materials tenen una gran resistència i està fabricat principalment en PP, a més de comptar amb calefactor d'alumini i peces en silicona a la part inferior, que prevenen lliscaments inesperats.

El pes aproximat d'aquest producte és de 2 kg i té molt bona reputació ara mateix a Lidl. El preu pel qual aconsegueixes aquesta fregidora és de 27,99 euros.

Pots comprar-la ara mateix a Lidl