En les últimes setmanes t'hem parlat de moltes de les opcions que proposen Ikea, Leroy Merlin, Carrefour o Lidl, entre altres, per gaudir dels millors moments aquest estiu. Opcions que en moltes ocasions tenen a veure amb jardins o terrasses, i que proporcionen espais de relax excel·lents.

No obstant això, no tots tenim la sort de gaudir d'un jardí o una terrassa al nostre habitatge habitual, o de tenir una segona residència amb espais més amplis. De fet, la majoria vivim en pisos petits en els quals amb sort tenim un balcó on sortir a prendre la fresca. Una majoria en la qual ha pensat Lidl.

Lidl té una taula per als qui no tenen la sort de tenir un jardí o una terrassa

Perquè com t'hem dit, la distribuïdora alemanya té moltes propostes per equipar jardins i terrasses. Però també pensa en els qui viuen en espais més reduïts. I per això tenen al seu catàleg productes com el que ocupa les següents línies. Un article que, en figurar entre el mes venut, deixa clar que realment som majoria els qui vivim en pisos petits i només disposem d'un petit balcó.

Es tracta de la taula penjant per a balcó que fabrica Livarno Home, proveïdora habitual de Lidl en productes per a la llar. I és ideal per gaudir de les teves estones lliures mentre llegeixes un llibre o prens un refresc gaudint de l'aire del carrer.

Taula penjant per a balcó
Taula penjant per a balcó / Lidl

Mesures compactes i plegable en posició vertical per no ocupar massa espai

Aquesta taula penjant per a balcó a la venda a Lidl mesura 60 cm d'ample per 40 cm de fons. Té un pes de 2,9 quilos. I suporta una càrrega màxima de 20 quilos, amb la qual cosa podràs situar diversos objectes sobre ella sense perill que es trenqui.

D'altra banda, aquesta taula penjant per a balcó de Livarno Home és regulable en tres nivells, perquè puguis situar-la segons la situació. I quan no la utilitzis quedarà completament plegada en vertical, amb el que amb prou feines ocuparà espai.

Taula penjant per a balcón1
Taula penjant per a balcó / Lidl

Aquesta taula penjant del catàleg de Lidl és molt fàcil de muntar. No necessitaràs eines. Només hauràs d'acoblar-la amb el sistema de subjecció que porta integrat i que consisteix en uns ganxos. En tot cas has de tenir en compte que aquestes subjeccions són per a baranes de fins a 7 cm de diàmetre.

Una taula penjant que està fabricada en acer i plàstic, amb el que serà molt resistent a la intempèrie. I la pots escollir en dos colors. A saber: blanc o gris.

Si ja estàs pensant a equipar el teu balcó amb aquesta taula penjant per gaudir del teu temps lliure a la fresca, has de saber que aquesta taula costa 14,99 euros. I també que només la podràs comprar a través de la pàgina web de Lidl, amb el que hauràs d'afegir 3,99 € en concepte de despeses d'enviament.