És la teva oportunitat de gaudir d'un bon massatge shiatsuamb aquest producte que Lidl té a la venda, un producte que podràs utilitzar quan vulguis per donar-li una transformació a qualsevol cadira i permetre que aquesta et doni un bon massatge.

Saps què és un massatge shiatsu? És un de fet servir amb tècniques japoneses que se centren a pressionar els músculs per un temps definit i deixar-los anar per a així alliberar estrès i relaxar. És just el que fa aquest respatller de massatge de la marca Medisana.

Té un descompte en aquests moments del 49%, fent que només costi 79,99 euros a la botiga online de la companyia alemanya. Tanmateix, abans que facis una compra, et donarem tots els seus detalls perquè facis una de deu.

Suport|Respatller de massatge

Respatller de massatge

Pots posar aquest respatller a qualsevol cadira per gaudir dels seus massatges

Si alguna cosa ha trucat l'atenció d'aquest respatller és la seva versatilitat, ja que podrem col·locar-ho gairebé a qualsevol seient per gaudir dels seus massatges. És un producte estrella de Lidl que no pots ignorar i és a què permet fer massatges tota l'esquena, per la qual cosa realment ens relaxarem.

Té un disseny elegant amb negre i gris, fent possible que la puguem posar a qualsevol cadira sense trencar l'estètica. És bastant còmode i està fabricat amb bons materials, per la qual cosa és veritablement resistent. La seva mida s'adapta perfectament a l'estàndard de qualsevol cadira, així que no tindràs problemes amb això.

Podrem seleccionar fins a tres maneres diferents de massatges perquè el respatller sàpiga on volem rebre el massatge: a tota l'esquena, a la part inferior o superior. Això fa que tinguem molt més control del massatge que volem rebre, a més que compta amb massatge de coll i massatge vibratori al seient.

Ho pots controlar amb ajuda d'un control remot amb cable, el qual ens facilitarà el seu ús. El seu disseny ens ha encantat, a més que s'embruta molt poc. Ideal per a tota persona que vulgui relaxar els músculs de la seva esquena i sentir-se molt millor.