Si ets amant del cafè segurament et mantens en la recerca constant d'obtenir el cafè perfecte i t'expliquem que per a això necessites la cafetera italiana de Lidl.

Recorda que per obtenir el millor resultat influeix fins a l'aigua que utilitzis, tampoc no n'hi ha prou amb tenir el millor cafè si no pots extreure al màxim la seva essència i sabor.

Les cafeteres italianes són les preferides per a molts, ja que permeten obtenir una tassa de cafè amb sabor i aroma que no tenen cap desaprofitament.

Lidl té la cafetera de tradició italiana

Al top de les favorites es troben les cafeteres Bialetti, en tots els seus models i mides doncs guarden l'essència de l'original cafetera italiana.

Aquest model de cafeteres continua liderant gràcies a la seva fàcil forma d'ús i manteniment, la qual cosa en comparació amb les automàtiques el treu un gran avantatge. A més d'això el seu preu generalment és sota i això definitivament és un plus insuperable.

Encara que moltes persones prefereixen els dissenys moderns i adaptats a les noves presentacions de cafè, els veritables amants del cafè no poden deixar de passar per alt l'actual model de les cafeteres Bialetti que es troben a Lidl.

L'únic que has de tenir en compte és que com en el cas de les cafeteres italianes tradicionals, no és recomanable el seu ús en cuines d'inducció.

Cafetera de Lidl

Cafetera de Lidl

Perquè tinguis una idea pots obtenir al voltant de 3 tasses de cafè i la seva alçada no supera els 18 cm. Pesa menys d'1 quilo i hi ha dos colors disponibles: blau i platejat.

Encara que no ho creguis bé val la pena, ja que per tan sols 17, 99 euros podràs portar-te una espectacular cafetera d'alumini amb mànec de niló i vernís de silicona que la fa més resistent. Fins i tot posseeix una vàlvula de seguretat que garanteix el seu òptim funcionament

Sigui quina sigui la que elegeixis, podràs tenir a l'abast de la teva mà la cafetera tradicional, però amb model actual, sense cap dubte tindràs el més ben aliat a la teva cuina.

La garantia oferta per la marca és de dos anys, llavors no tindràs res per què preocupar-te si passa algun inconvenient abans d'aquell temps.