El que un vi pertanyi a uns cellers de renom no significa que hagi de ser millor o més bo que els altres. I si ets amant del vi negre, sabràs que en ocasions es poden trobar productes d'altíssima qualitat que són autèntics tresors, i que pertanyen a cellers més desconeguts per al públic en general.

Això és el que passa amb el vi que actualment està arrasant en vendes a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés. Un vi que està superant en vendes a altres de marques amb més nom.

Aquest vi està arrasant per davant d'altres vins de renom en el Club del Gurmet d'El Corte Inglés

Es tracta del vi Predicador dels cellers Contador. Un vi elaborat a San Vicente de la Sonsierra i que té Denominació d'Origen Rioja.

Vi Predicador dels cellers|bodegues Contador
Vi Predicador dels cellers Comptador / El Corte Inglés

En tot cas has de tenir en compte que estem parlant d'una beguda alcohòlica, amb la qual cosa no l'has de consumir si no tens més de 18 anys. I si els tens, has de fer-ho amb moderació. La seva graduació és de 14,8% Vol.

18 mesos de criança i elaborat principalment amb raïm Tempranillo

Aquest vi Predicador dels cellers Contador està elaborat amb carrassos de vinyes que tenen entre 20 i 40 anys. I per a la seva creació s'han utilitzat les varietats Tempranillo en un 90 %, Garnatxa en un 4 %, Mazuelo en un 3% i Graciano en un 3 %. Té una criança de 18 mesos en botes de roure francès. I el resultat és una "representació del perfecte equilibri entre la fruita i el roure".

Segons el tast, aquest vi Predicador presenta un aspecte de "color vermell picota de capa alta". Al nas "presenta notes de fruites vermelles madures". I en boca "és fresc, amb volum envoltant i final molt llarg."

El productor recomana servir aquest vi a temperatures de 16ºC. I maridar-lo amb plats com a garrí, embotit curat, formatges de pasta crua premsada i verdures a la planxa.

Aquest vi Rioja, que el fabricant defineix com "un model de vi negre de La Rioja per al futur, amb una bona expressió de les varietats locals, encapçalades per l'Ull de Llebre", i que està arrasant en vendes a la secció del Club del Gurmet d'El Corte Inglés, té un preu de 27,90 euros. I ve en ampolles de 75 cl.