El reconegut i televisiu xef Dabiz Muñoz torna a col·laborar amb el Club del Gurmet d'El Corte Inglés. I ho fa amb un producte que es postula com una excel·lent opció per regalar el Dia del Pare. Sobretot si el pare en qüestió és amant del món culinari i es gaudeix provant nous sabors.

En aquest cas, l'espòs de Cristina Pedroche ha creat una col·lecció de 8 salses sota la marca XO. Una sèrie de potingues que donaran un toc nou a qualsevol plat amb què decideixis tastar-los.

Estotgi 8 salses XO Dabiz Muñoz2

Estotgi 8 salses XO Dabiz Muñoz / El Corte Inglés

Dabiz Muñoz llança un pack de 8 salses sota la marca XO

Abans d'entrar en detalls del que trobaràs a cada flascó, t'agradarà saber que aquest pack de 8 salses XO té un preu habitual de 67 euros. No obstant això, aquests dies el trobaràs disponible a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés per 59 euros. Una rebaixa del 12% que fa d'aquest set de salses un regal ideal per al Dia del Pare.

Estotgi 8 salses XO Dabiz Muñoz1

Estotgi 8 salses XO Dabiz Muñoz / El Corte Inglés

Ara sí. Cada caixa inclou 8 flascons en els quals trobaràs les següents salses:

  • 1 Salsa Mojo Picón
  • 1 Salsa Allioli
  • 1 Salsa Llet de Tigre, Yuzu i Fruita de la Passió Basc-Peruana
  • 1 Salsa Keptchup Fumat
  • 1 Salsa Pesto amb Idiazabal Sicilia-Bangkok
  • 1 Salsa Brava
  • 1 Salsa Ponzu amb Tòfona Tòquio-París
  • 1 Salsa de Yogour

Aquestes són les 8 salses presents al pack de Dabiz Muñoz

A continuació detallem la descripció de cada una d'elles.

Estotgi 8 salses XO Dabiz Muñoz

Estotgi 8 salses XO Dabiz Muñoz / El Corte Inglés

La Salsa Mojo Picón conté 260 g. I segons la descripció conté els "tradicionals mojos canaris que Dabiz ha vinculat amb el Perú, en concret amb les arrels nikkei. Conté els següents ingredients: oli d'oliva, orenga fresca i pebre vermell fumat, sake, vinagre mirin i ají panca.

La Salsa Allioli conté 225 g. I està elaborat amb la recepta tradicional, "sumant ingredients de la cultura coreana com la pasta de xilis adobats i el yuzu de la japonesa".

La Salsa Llet de Tigre, Yuzu i Fruita de la Passió Basc-Peruana conté 240 g. I en ella Dabiz "juga amb diferents tipus d'acidesa per fer així una salsa encara més complexa en sabors i sensacions". Conté "àcids del yuzu, floral de fruita de la passió, àcid i umami de les piparras basques, sucs de llima, coriandre, ceballots i alls que es complementen a la perfecció per aconseguir aquesta salsa tan aromàtica i saborosa".

La Salsa Keptchup Fumat conté 260 g. I és "una interpretació de la clàssica salsa quètxup influïda per tres cultures gastronòmiques i ingredients dispars de tot el món|tothom com el xarop d'auró, les cinc espècies xineses i els xilis chipotle mexicans".

La Salsa Pesto amb Idiazabal Sicilia-Bangkok conté 235 g. I en ella el xef ha portat la seva creativitat a "Tailàndia per crear un nou pesto amb matisos asiàtics, gairebé a mig camí entre un curri cremós i un pesto italià". "Manté la untuositat del pesto original afegint els sabors aromàtics i herbacis de la cuina Thai i combinant en perfecta harmonia amb la cremositat del formatge Idiazábal".

La Salsa Brava conté 245 g. I es basa a la salsa brava|abrupta tradicional, però amb tocs característics de Singapur i Jerez com a "pasta de gamba, el gingebre o l'acidesa de la llima que s'equilibra a la perfecció amb les aromes i dolçors dels vins de Jerez".

La Salsa Ponzu amb Tòfona Tòquio-Paris conté 250 g. I en ella Muñoz "crea una salsa ponzu única on, sense perdre les aromes i l'equilibri de la barreja|mescla d'un brou dashi, el bonic sec, la soja i el vinagre, afegeix més notes aromàtiques i sàpides a la salsa amb l'acidesa del yuzu i l'aroma inconfusible de la trufa|tòfona negra del Périgord".

Finalment, la Salsa de Yogour conté 240 g. I en ella Dabiz Muñoz "s'inspira a la cuina índia per aconseguir aquesta salsa intensa, aromàtica i plena de matisos gràcies a l'equilibrada selecció d'espècies".