Gaudir d'una bona carn rostida o a la graella és un gust que tot amant de la carn necessita almenys 2 vegades a la setmana.

Ara bé, si et comentem que a El Corte Inglés tenen disponible un complement per la carn que és capaç de realçar moltíssim més el seu sabor, voldràs menjar carn tots els dies

Si vols portar la teva experiència amb la carn a un altre nivell has d'experimentar amb aquest producte. Aquest complement és capaç de conquerir paladars exigents i amants de la carn, doncs aconsegueix treure i potencia el millor de cada tall de carn; oferint-te una explosió de sabors que faran que gaudeixis de cada mos.

Aquesta flor de sal és un producte del Club del Gurmet, ja que la seva producció es realitza a molt pocs països d'Europa.

Porta dissabte d'a un altre nivell amb el nou producte Gourmet

Això es deu a què han d'existir unes condicions climàtiques específiques perquè pugui obtenir-se el producte acabat.

Flor de sal per a carns Club del Gurmet

Flor de sal per a carns Club del Gurmet / El Corte Inglés

La seva obtenció passa mitjançant un procés lent d'evaporació causat pel vent i el sol en algunes llacunes de sal. L'esmentat procés aconsegueix formar una fina capa de sal a la superfície de l'aigua la qual es recull de forma manual, sense refinar i sense afegir químics que alterin la seva composició.

Aquesta sal després es combina amb múltiples espècies com el romaní, el julivert i el pebre negre, els quals en conjunt aconsegueixen proporcionar-lo a la carn aroma, frescor, sabor, i un toc de picant que a tots ens encanta.

Aquesta flor de sal ve en una presentació molt agradable, gràcies que el seu pot és transparent es pot apreciar molt bé la sal i les altres espècies. Cada un d'aquests pots és una presentació de 130 grams la qual té un preu de 5,90 euros.