Fa un temps que Dabiz Muñoz va presentar la seva col·lecció de salses en col·laboració amb el Gurmet d'El Corte Inglés. Tot això en la mateixa línia XO, d'on provenen també DiverXO i StreetXO. Ara, se sap que la nova salsa mojo picón ha causat una bogeria i és top vendes. Aquesta és la millor oportunitat per conèixer més d'aquest gran projecte que a molts sembla encantar-los.

En aquest punt, amb tres estrelles Michelín i una línia d'èxits, tot el que ofereix Dabiz Muñoz té una gran credibilitat i acceptació. Per això la creació de les salses li ha sortit tan bé. I és que, més que exhibir un producte per a la venda, ha volgut perfeccionar cada aspecte.

Per això l'envàs de plàstic de les salses està inspirat en el seu pentinat mohicà. Les imatges han corregut a càrrec de Ricardo Cavaolo i Luis Valmaseda. Així que des que es veu a la botiga fins que se li afegeix a una recepta són tot impressions positives. A causa d'això, la salsa mullo picó és el segon producte més venut actualment a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés.

Salsa Mojo Picón XO Dabiz Muñoz

Salsa Mojo Picón XO Dabiz Muñoz / El Corte Inglés

La salsa mojo picón de Dabiz Muñoz que està en el Gurmet d'El Corte Inglés, per menjar alta cuina a casa

Una de les especialitats més notables de Dabiz Muñoz és que se li dona molt bé la cuina fusió. D'allà neix la salsa mojo picón, una combinació entre gastronomia canària amb nikkei (barreja entre la cuina japonesa i la peruana). Alguns dels seus ingredients són els següent: oli d'oliva, orenga fresca, pebre vermell fumat, miso, sake, vinagre mirin i ají panca. El sabor és molt particular, ja que juga amb l'essència japonesa dels cinc sabors. Té cert toc fumat i fresc.

L'envàs conté 260 g i el seu preu és de 4,90 euros. Estem segurs que ho podràs aprofitar a molts plats. Si t'interessa crear una cosa elaborada amb aquesta delícia, bé pots intentar el plat de pop a la planxa que va explicar el marit de Cristina Pedroche en el seu compte d'Instagram. No et direm més sobre la salsa mojo picón de Dabiz Muñoz. Adreça't al Gurmet d'El Corte Inglés per tenir l'experiència completa. En gaudiràs!