El Corte Inglés s'adapta als gustos més exclusius i llança una aigua que té un efecte de gas diferent de les comercials i que a més presumeix de tenir un gust diferent de totes les que has provat abans.

Una aigua que està al Club del Gurmet i que ressalta de la resta per comptar amb gas d'origen magmàtic, sent aquest el gas mes natural per a aquest tipus de líquids. A més té una textura diferent a les altres, doncs les seves bombolles són fines i li agreguen millor gust al paladar.

Una aigua que ha estat obtinguda sota processos minuciosos que permeten captar el gas carbònic natural que prové de la combustió de l'escorça terrestre i que acaba caient sobre el brollador perquè l'aigua obtingui una textura totalment diferent.

Aigua amb gas Magma de Cabreiroá

Aigua amb gas Magma de Cabreiroá / El Corte Inglés

Més natural impossible

En aquest producte trobes tot el gas concentrat en una ampolla de 50 cl que manté les seves propietats de principi a final mentre beus d'una aigua carbonatada diferent de les altres. En una ampolla negra que expressa que es tracta de l'"aigua que mai no ha vist la llum", aquest color permet mantenir les seves propietats al màxim.

Dins dels components que li permeten mantenir les seves propietats, trobem bicarbonat, clorur, calci, sodi, liti i magnesi, elements que has de tenir presents en cas que siguis al·lèrgic/a a algun d'ells.

El mateix fabricant recomana conservar aquest envàs allunyat de la llum solar perquè no es perdin les seves propietats. A més és convenient evitar posar-lo a prop de productes o aliments amb olors molt intenses.

Si vols que el producte mantingui les seves propietats, el més recomanable és que estigui en un lloc net, fresc i sec, d'aquesta manera evites canvis en el producte original.

Potser no és de les aigües més econòmiques que hagis vist en qualsevol lloc, però per alguna cosa es trobi a la secció Gourmet d'El Corte Inglés, ja que no es tracta d'una aigua comuna i corrent. Cada una d'aquestes ampolles de 50 cl es troba disponible per 1,99 euros. És a dir, el preu del litre s'ubica en 3,98 euros.