No fa falta dir que El Corte Inglés és un dels llocs que has de visitar per trobar aquell producte que estàs buscant a totes les botigues però no hi ha manera de trobar-lo. Perquè a la cadena de grans magatzems ofereixen un catàleg d'articles gairebé infinit en el qual és possible trobar tota mena de productes per a qualsevol menester. Des d'alimentació fins a roba, passant per estris de cuina, electrodomèstics, articles esportius, tecnologia, videojocs... I també mobiliari per a exteriors.

Així que si vols equipar la teva terrassa o el teu jardí per a l'estiu, no hauries de deixar de fer una parada en El Corte Inglés, on trobaràs opcions per cobrir tota mena de necessitats. Des de plantes fins a conjunts de taula i cadires. I també gandules com la que ocupa les següents línies.

La gandula New Florida té un respatller ajustable en quatre posicions

Es tracta de la gandula de jardí New Florida que, a més de proporcionar-te el descans que necessites, també li aportarà un aire molt elegant a l'espai on decideixis instal·lar-la. Et sentiràs com a algú de la jet set. No és casualitat que sigui la gandula més venuda de la cadena de superfícies.

Gandula de jardí New Florida2
Gandula de jardí New Florida / El Corte Inglés

Aquesta gandula New Florida de El Corte Inglés està disponible en dos colors: blanc o negre. En ambdós casos té unes mesures de 56 cm d'ample, 116 cm de llarg i 89 cm d'alt, amb un pes de 12,2 quilos. I una de les seves característiques principals és que compta amb un respatller reclinable en quatre posicions. És tan perfecta per asseure's a llegir un llibre com per ajeure's a prendre el sol. Suporta un màxim de 110 quilos de pes.

Compte amb un teixit i una estructura molt resistent

D'altra banda, aquesta gandula New Florida compta amb potes plegables, deixant una estructura en horitzontal quan no la utilitzis. La podràs apropar a qualsevol paret quan no la utilitzis sense que ocupi espai, o apilar-les una a sobre d'una altra en cas que en tinguis més d'una.

Gandula de jardí New Florida
Gandula de jardí New Florida / El Corte Inglés

Així mateix, aquesta gandula d'El Corte Inglés està fabricada amb un teixit de multifibra que combina fil de polièster i recobriment de PVC que s'entrellacen, i que resulta en una tela molt resistent i molt fàcil de netejar. Només necessitaràs un drap lleugerament humitejat en una solució sabonosa neutra.

Disseny elegant i preu ajustat

Mentrestant, l'estructura està tractada amb pintura elaborada amb resina d'alta qualitat que li aporta una protecció extra, molta resistència i llarga durabilitat. Suporta molt bé la intempèrie i les altes temperatures.

Gandula de jardí New Florida1
Gandula de jardí New Florida / El Corte Inglés

I quant al seu preu, trobaràs aquesta gandula New Florida al catàleg d'El Corte Inglés per 119 euros. Un preu molt ajustat en comparació amb altres gandules d'aquestes característiques disponibles al mercat.