L'abric perfecte és el que sigui còmode, agradable, càlid, sofisticat i que vagi amb tot. Sembla simple però la cosa es complica a l'hora de trobar-ho. Una peça en tendència, que serveixi tant per al dia com per a la nit, que s'ajusti al teu estil i que sigui un bàsic però amb aspecte luxós. Però Zara té la solució amb la seva nova caçadora curta doble faç que promet esgotar-se en poc temps.

Es tracta d'una caçadora curta de coll solapa amb màniga llarga, butxaques en davanter, folre interior combinat a contrast i tancament frontal amb cremallera metàl·lica. Aquesta peça ve en un espectacular color marró que combina amb tot i és perfecta per utilitzar-la en qualsevol ocasió.

Aquesta jaqueta en simula una caçadora d'estil aviador i té un efecte de pell. D'altra banda, hem de destacar el seu fantàstic teixit tipus peluix en color teddy bear que a més de ser molt calentó serà pura tendència aquesta temporada que ens espera.

Caçadora de Zara
Caçadora de Zara

Pots combinar-la amb vestits llargs però també amb pantalons vaquers tipus campana; és ideal per crear looks d'estil retro amb qualsevol d'aquestes dues peces. Tan sols necessites unes botes per acabar de crear un look amb molta personalitat.

Per adquirir aquesta versàtil peça, visita una de les botigues físiques de Zara o ingressa a la seva pàgina web on està disponible des de la talla XS fins a la XL. Quant al seu preu, només has de pagar 79,95 euros. És clarament una proposta increïble per a la temporada i si encara no en tens una caçadora d'aquest estil en el teu poder, el moment adequat per comprar-la és ara.

Una caçadora que s'ha convertit en la tendència de la temporada

És un tipus de jaqueta que ja és tendència i que és súper fàcil de trobar. El borreguet ha tornat per quedar-se i combinant amb aquest efecte pell desgastat és una opció diferent, moderna i amb la qual pots triomfar segur.