Hi ha llocs que quan la calor de l'estiu s'esfuma, es converteixen en ideals per conèixer. Un d'aquests llocs és Sevilla, una ciutat que a l'estiu no és apta per als que no són amants de la calor extrema, i que a la tardor té un clima molt més agradable.

I com sabem que la capital andalusa és una ciutat amb més visitants any rere any, hem decidit buscar a Booking l'establiment millor valorat de la ciutat, que es tracta d'uns apartaments de 4 estrelles, el Aguilas5 SevillaSuites.

Sevilla cada vegada rep més turisme

Els apartaments estan equipats amb aire condicionat i TV amb canals internacionals connectades a internet (Smart TV). Hi ha zona de cuina amb microones i nevera.

Quant a la puntuació, és veritablement sorprenent el nivell de grat al qual arriba el Aguilas5, amb per exemple un 10 en el personal, o un 9,9 quant a neteja o confort.

apt

Interior del Aguilas5

Per a 2 persones, els preus per nit són a partir de 247 euros, depenent de les polítiques de pagament i de cancel·lació, així com evidentment del tipus d'apartament que vulguem. Això sí, tots ells venen àmpliament equipats, com demostra el grau de satisfacció que està deixant el Aguilas5.

Aquest comentari que hem pogut veure a Booking resumeix bastant tot el que ens ofereix l'establiment: "Són unes suites precioses i amb un encant especial. El tracte no podria haver estat millor, expectacular, detallista i súper atent. La ubicació perfecta, en ple centre i pots arribar a qualsevol lloc caminant. Tornarem sens dubte!"

apt2

Confort en el Aguilas5

Sevilla té una infinitat d'atraccions turístiques, i el seu aeroport cada vegada compta amb més tràfic, amb el que també podem contractar un servei de trasllat des de l'aeroport fins al Aguilas5, i és que l'establiment està en tots els detalls que podem necessitar a Sevilla.

Com diem, Sevilla cada vegada compta amb més turisme tant nacional com internacional, això significa que la disponibilitat d'habitacions no sempre està assegurada, així com que els preus poden anar pujant malgrat que l'oferta d'allotjament continua sent gran. La tardor a més és una època perfecta per visitar la capital andalusa, una ciutat ideal per recórrer caminant, amb la qual cosa sol ser bona idea poder preparar-nos alguna cosa de menjar a l'apartament per menjar durant el dia si volem estalviar-nos l'haver de parar i/o gastar pressupost del nostre viatge. Les cuines que ofereixen el Aguilas5 també estan deixant molt satisfetes les persones que ja s'han allotjat allà, un altre dels avantatges que hem de tenir en compte a l'hora d'allotjar-nos en un lloc o un altre.

sevilla

Vista de Sevilla. Plaça España.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de qualsevol canvi en les valoracions)