La multinacional de la decoració i el mobiliari Ikea treu una novetat al seu catàleg d'emmagatzematge de roba. Ara ens ofereix l'armari Idanäs, un elegant moble que podrà servir-nos tant per al rebedor com per al guarda-robes de la nostra habitació. La seva innovació rau que té l'opció de poder ancorar-lo a la paret i evitar així accidents no desitjats.

Ikea sempre està pendent de solucions per a la llar que siguin econòmiques alhora que eficients i segures. És per això que pensa que la casa ha de ser segura per a tota la família, i per això aquest nou armari inclou una ferramenta de seguretat que permet fixar l'armari a la paret i evitar que l'armari bolqui.

Armari versàtil i elegant

L'armari Idanäs disposa de prestatges regulables, per la qual cosa podràs adaptar l'espai segons les teves necessitats. És perfecte per guardar roba doblegada, però també per penjar peces llargues i curtes, així com per emmagatzemar el calçat en caixes mdisposades a tal finalitat i també a la venda a Ikea.

Armario Idanas de Ikea1

Armario Idanäs de Ikea / Ikea

Es tracta d'un armari d'elegant confecció, dissenyat per dos dels dissenyadors de capçalera de la marca sueca: Cayouette i Karlsson. El tens disponible en dos colors: marró fosc tinti o blanc. Les seves dimensions són 121 cm d'altura i 211 cm de longitud. I el seu preu és apte per a tots els públics: 329 euros.

Materials de qualitat a un preu òptim

Quant als seus materials, l'armari d'Ikea Idanäs té un tauler superior, un plafó lateral (porta) i una guia frontal fabricats en fibres i farcit de paper alveolat. Això sí, fabricat a partir de paper 100% reciclat. Estan xapats en faig, amb tint i recoberts amb vernís acrílic incolor.

Armario Idanas de Ikea2

Per la seva part, la barra per penjar la roba està fabricada amb fusta massissa i recoberta també amb vernís acrílic incolor. El plafó posterior i l'estructura inferior són taulers de fibra i làmina de paper, amb tint i vernís acrílic incolor.

Per a la seva neteja Ikea recomana un drap humitejat amb un detergent suau per no fer malbé els materials, i assecar-lo amb un drap sec.

Armario Idanas de Ikea

Armario Idanäs de Ikea / Ikea