A Ikea estan molt pendents de les tendències del mercat en el que a decoració i disseny de mobles es refereix. Una cosa que es fa patent en la majoria dels seus productes, on predominen els estils retro o els industrials que tan de moda estan en l'actualitat.

Per exemple, ho podem veure a la tauleta Gladom, un dels productes més venuts de la distribuïdora sueca. Un lloc ben merescut jutjant per totes les bondats que ofereix i que aportarà a la nostra casa per un preu mínim.

Ikea té una taula que també serveix com a safata

La taula Gladom de Ikea, d'entrada, llueix un disseny industrial i senzill molt atractiu. No esperis grans ostentacions. Encara que tampoc no les necessita, doncs la senzillesa és perfecta per a aquesta tauleta, ja que gràcies a això pesa molt poc. Així podràs portar-la amb facilitat a qualsevol habitació o canviar-la de lloc si ho desitges.

Taula Gladom de Ikea2

Taula Gladom de Ikea / Ikea

Però això no és tot. Aquesta taula d'Ikea també es caracteritza per comptar amb la superfície extraïble. D'aquesta forma podràs utilitzar-la com a safata a l'hora de servir un aperitiu o l'esmorzar al llit. Ja no hauràs d'estar fent viatges a la cuina.

La safata (superfície), a més, compta amb vores, rebaixant el perill que pugui caure un vas o un plat. I tampoc no tindràs dificultats en tornar a col·locar-la al seu loc. N'hi ha prou amb donar-li suport perquè encaixi.

Taula Gladom de Ikea

Taula Gladom de Ikea / Ikea

Disponible en 4 colors

A més, aquesta taula d'Ikea està fabricada en acer recobert de pols. Gràcies a això és resistent, duradora i molt fàcil de netejar.

Quant a les seves dimensions, aquesta taula Gladom de Ikea mesura 53 cm d'altura i 45 cm de diàmetre. I la tens disponible en quatre colors diferents. A saber: negre, gris beix, blanc o rosa clar.

Taula Gladom de Ikea2

Taula Gladom de Ikea / Ikea

I atenció al preu. Perquè aquesta taula d'Ikea té un preu de 16 euros per a tots els models. De fet, en negre i en blanc costaven 20 euros, però estan rebaixades aquests dies.