És cert que la falta de temps porta a moltes persones a optar per comprar plats preparats per als dies més especials de les festes nadalenques o de la resta de l'any. Cada vegada es dedica menys temps a cuinar, ja sigui per la llista de tasques que ocupa el nostre dia a dia o per falta de coneixement.

No obstant això, encara queden moltes persones que continuen optant per elaborar els plats de principi a final, comprant els productes frescos al supermercat i preparant les diferents combinacions a casa. I és que estaràs d'acord que els plats preparats del supermercat mai no sabran igual que aquells que preparem amb les nostres pròpies mans.

Ikea té un ratllador molt enginyós que t'ajudarà a estalviar temps i diners

Però per cuinar a casa i aconseguir els millors sabors no només és necessari escollir bé els ingredients. És igual d'important tenir els estris adequats per aconseguir les textures i mesures exactes de cada ingredient. I en aquesta missió Ikea ens dona un cop de mà amb un ampli catàleg d'estris per a la cuina. Per exemple, l'enginyós ratllador que ocupa les següents línies.

Quan pensem en un ratllador ens ve a la ment el típic estri de superfícies planes amb orificis amb vores tallants per les quals anar passant el producte per aconseguir una ratlladura fina. I per utilitzar-lo és recomanable situar un recipient sota per anar recollint el producte resultant. No obstant això, si sols utilitzar-lo, segurament t'haurà passat allò que la meitat del producte pararà fora del recipient.

Un problema que ja no tindràs amb el producte que té a la venda Ikea. Es tracta del ratllador amb contenidor UPPFYLLD que trobaràs al catàleg de la multinacional sueca. Un ratllador que s'encaixa al recipient perquè els aliments caiguin en la seva totalitat a l'interior. T'estalviarà molt temps i diners.

Ratllador UPPFYLLD
Ratllador UPPFYLLD / Ikea

Pots comprar-lo ara mateix enn Ikea

Costa menys de 5 euros

Amb aquest ratllador UPPFYLLD podràs ratllar el que vulguis mentre tot cau directament al recipient. A més, el producte inclou una tapa molt pràctica que et permetrà tancar-lo hermèticament per guardar a la nevera o al congelador.

Aquest ratllador UPPFYLLD d'Ikea ve amb dues mides diferents, el que augmentarà la teva creativitat i et proporcionarà més opcions a l'hora d'elaborar els teus plats. Mentre que el recipient és transparent perquè puguis veure en tot moment el que hi ha al seu interior. I tots els elements d'aquest producte són aptes per al rentaplats.

UPPFYLLD1
Ratllador UPPFYLLD / Ikea

Les mesures d'aquest ratllador UPPFYLLD són de 9 cm d'ample, 8 cm d'alt i 19 cm de llarg, amb un pes lleuger de només 240 grams.

Un producte que podràs comprar ara mateix al web d'Ikea o a les seves botigues físiques per només 4,99 euros. Serà un dels millors aliats a la teva cuina per preparar els teus plats en aquestes festes nadalenques.

Els preus d'aquest article estan actualitzats a data 27 de desembre de 2022

Pots comprar-lo ara mateix enn Ikea