Ikea té un sofà de 2 places que és del més elegant que hem vist, ja que és un model que és el més adequat per a salons que volen donar una pinta de luxe en la seva màxima esplendor.

Aquest model ha deixat molt bon sabor de boca en tots aquells que han col·locat aquest sofà als seus salons, encara que no només és vistós, sinó que també és molt còmode com per asseure'ns en ell i relaxar-nos per una bona estona.

Esseboda és el nom d'aquest sofà, el qual té un preu de 699 euros a la botiga online d'Ikea, lloc on té molt bones valoracions que clarament parlen molt d'aquest sofà.

🛒 Pots comprar-lo ara mateix a IKEA

Sofà d'Ikea
Sofà d'Ikea

Aquest sofà d'Ikea es veu de luxe i és dels millors valorats de la companyia

Ikea parla d'ell com "probablement el sofà més còmode que pots comprar", aquest model va més enllà de la comoditat, ja que també ens ofereix una excel·lent vista gràcies al seu disseny, i això sense comptar que està disponible en 4 colors diferents.

És un model de dues places amb embuatat especial als seients i en el respatller, a part que té recolzabraços per estar en ell de forma molt més còmoda. Té potes estables elaborades en fusta, encara que no és l'únic, ja que el cos d'aquest sofà també està elaborat amb fusta de molt bona qualitat.

Parlant de les seves potes, aquestes podràs escollir-les en dos colors diferents: bedoll i marró. Això és perfecte per combinar amb el que ja tens a casa teva. Les seves mesures no és que siguin les millors per a un pis de poc espai, però si tens espai, aquest sofà ha de ser el teu.

10 anys de garantia, pel que et pots fer una idea del bo que és aquest sofà, el qual podràs comprar directament a través de la botiga online d'Ikea, així que no esperis per aconseguir-lo.

🛒 Pots comprar-lo ara mateix a IKEA