Cada vegada són més les persones que renuncien a utilitzar l'aigua de l'aixeta per beure i compren l'aigua embotellada al supermercat. Aquesta, a més de tenir millor sabor de la que surt de les canonades de casa, està disponible en diferents nivells de mineralització. A més, encara que és cert que l'aigua no és precisament el producte del supermercat més car, sí que és cert que surt més econòmica si la comprem en garrafes. I aquí és on entra en joc el producte que ocupa les següents línies i que pots trobar a la venda a Ikea.

Es tracta de l'ampolla de vidre de la sèrie KORKEN. Una ampolla que recorda a aquelles que utilitzaven les nostres àvies per guardar el vi o altres begudes que es compraven a granel o en garrafes. Una d'aquestes que comptava amb un tap de goma que, gràcies al seu sistema de tancament metàl·lic, aconseguien un tancament hermètic i segur.

Ampolla KORKEN2
Ampolla KORKEN / Ikea

Pots comprar-la ara mateix a Ikea

Aquesta ampolla d'Ikea és ideal per conservar hermèticament qualsevol beuratge

Aquesta ampolla d'Ikea és ideal per emmagatzemar aigua. Però també per conservar altres begudes com a suc, vi, brou, puré, etc. A més, en ser transparent sabràs en tot moment què hi ha al seu interior. Sigui el que sigui, es conservarà perfectament.

Aquesta ampolla KORKEN a la venda a Ikea té un volum de mig litre. I n'hi ha en quatre dissenys diferents. A saber: transparenti, transparent amb motius blaus i verds, transparent amb motius grocs o marró. Encara que el més econòmic és el transparent. Costa 1,99 euros. La resta superen els 2,50 euros.

Ampolla KORKEN
Ampolla KORKEN / Ikea

Una ampolla que actualment és un dels productes més venuts d'Ikea i que podràs comprar tant a les botigues físiques d'Ikea com en la pàgina web. En tot cas, si esculls la primera opció no hauràs de pagar despeses d'enviament.

Els preus d'aquest article estan actualitzats a data 26 de desembre de 2022

Pots comprar-la ara mateix a Ikea