Ikea té un llum que és pura delicadesa i estil i a més s'adapta als salons amb el millor dels èxits. És una taula de potes llargues, disseny arrodonit i que podria ser a qualsevol catàleg de decoració.

Aquest és el nou llum SYMFONISK d'Ikea que ve d'una renovació de models anteriors, però que aquesta vegada passa de ser de taula a ser de terra. Un disseny alt, amb il·luminació càlida i un efecte encantador en les estades .

El disseny es compon d'una base de tres potes allargades i fines, amb bona estabilitat i allargades que li aporten tota la delicadesa. Acompanyada d'una base en color fosc i en la part superior una pantalla en forma de cúpula amb disseny de trama que permet el pas de la llum amb delicadesa.

Llum de peu SYMFONISK
Llum de peu SYMFONISK / Ikea

Pots comprar-la ara mateix a Ikea

Ikea es roba les mirades amb el seu llum

És un disseny de vores arrodonides i petites perforacions que creen el millor dels efectes i contrastos. El material en el qual s'ha fabricat aquesta pantalla és el bambú i això li agrega un toc més especial, amb suport delicat i gruixut.

És a més un llum d'Ikea que pertany a la línia intel·ligent de la cadena, amb altaveu per controlar amb facilitat i a més harmonitzar tots els espais amb el millor dels èxits. Tant l'altaveu com el llum es troben en la part superior.

Llum de peu SYMFONISK2
Llum de peu SYMFONISK / Ikea

Per al control de l'altaveu és necessari comptar amb algun assistent com Alexa, Google Assistant o Siri per al millor domini de les funcions d'aquest disseny. Accepta a més l'aparellament d'altaveus o afinat mitjançant TruePlay en iOS.

Amb el nom de SYMFONISK aconsegueixes aquest llum a Ikea i hem indagat sobre el seu preu al lloc web de la cadena per assabentar-nos que la trobes disponible per 219 euros ara mateix. Encara que s'estima que el preu variï segons el tipus de pantalla que vulguis agregar al teu disseny.

Pots comprar-la ara mateix a Ikea