Ikea ha aprofitat la polèmica de Cristiano Ronaldo i la Coca-cola de la Uefa Euro 2020. Després que es viralitzés el vídeo del futbolista rebutjant aquest refresc i animant a tothom a prendre aigua, Ikea ha posat a la venda un producte.

Vídeo viral de Cristiano Ronaldo i la Coca-cola

Cristiano Ronaldo està donant molt de què parlar, ja que el seu gest a la Uefa Euro 2020 ha provocat pèrdues milionàries a Coca-cola, un dels patrocinadors de l'Eurocopa. Tal com es pot veure al vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, Cristiano Ronaldo agafa les Coca-coles i, en comptes de beure-les, les aparta, agafa una ampolla i diu "aigua", animant als espectadors a beure aigua en comptes d'aquesta beguda refrescant.

L'ampolla "Cristiano" d'Ikea

Ikea ha sabut aprofitar molt bé aquest polèmic vídeo i ha posat a la venda un nou producte per immortalitzar-lo: una ampolla de vidre idèntica a la de Cristiano Ronaldo i, per si no fos poc, l'han batejat amb el nom de "Cristiano", per fer honor a aquest moment viral de l'Eurocopa.

Es tracta d'un producte de la sèrie Korken ideal per qualsevol ocasió. El millor de tot és el seu preu ridícul: només costa un euro, té una capacitat de mig litre i es pot comprar tant a la botiga online com a les botigues físiques. Per saber si està disponible a la botiga més propera a casa teva, ho pots consultar a la pàgina web.

La sèrie Korken és perfecta per a fer conserves com a cogombrets o melmelades

"La sèrie Korken és perfecta per a fer conserves com a cogombrets o melmelades, per a servir begudes o per a mantenir les galetes ben cruixents. El tancament hermètic protegeix el seu interior. Amb tap metàl·lic perquè no surti cap gota", explica Ikea a la seva pàgina web. A més, en ser un producte reutilitzable, també és ideal per tothom qui vulgui reduir l'empremta mediambiental i apostar per comprar productes més sostenibles.

Cristiano / IkeaIkea ha aprofitat la polèmica de Cristiano Ronaldo i la Coca-cola per llençar un nou producte i ha estat tot un èxit / Ikea

Abans de fer servir aquest producte per primera vegada, cal netejar-lo, diu Ikea. Es tracta d'un dels productes preferits dels clients d'Ikea i té una gran quantitat de valoracions molt positives a la seva pàgina web.

Ideal per tenir sempre aigua fresqueta i sense problemes de reutilització

"És hermètica, fàcil de fer servir i ideal per guardar suc fresc o aigua a la nevera", "ideal per tenir sempre aigua fresqueta i sense problemes de reutilització", "està molt bé perquè al ser de vidre no té el problema de plàstic que té pocs usos. El tap tanca superbé. La mida és ideal per la motxilla i la bossa de mà", comenten els clients satisfets.