Ikea ha encertat just amb una safata organitzadora que et permet tenir tot al seu lloc i a mà dins de la nevera. Amb un disseny rectangular que s'ajusta a les mesures estàndards i amb disseny giratori que la fa més especial.

Aquesta és una safata Snurrad de Ikea amb què pots organitzar tota mena d'ampolles i aliments en un sol lloc. És un disseny que aconsegueixes amb el nom de Snurrad i d'acabat transparent que fa joc amb els altres accessoris de la nevera.

Està dissenyada perquè puguis organitzar ampolles de salsa, flascons, adorns i altres elements que sols utilitzar diàriament en la preparació dels teus aliments. El seu disseny giratori et permet donar tornada a la safata en 360° pel que no serà necessari treure la safata cada vegada que vulguis accedir a un flascó.

Safata SNURRAD1
Safata SNURRAD / Ikea

Pots comprar-la ara mateix a Ikea

És la safata més buscada d'Ikea

Organitza elements de diferent mida i tingues tot visible perquè cap d'ells no acabi fent-se malbé dins de la teva nevera. Se subjecta a través de ventoses a la superfície llisa, el que fa que sigui molt més segura d'utilitzar i amb bona estabilitat.

Inclou vores elevades per evitar que els flascons llisquin a l'interior i així puguis prevenir accidents al moment d'elegir cada un d'ells. Les seves mesures són de 42 x 28 x 4 cm, la qual cosa fa que s'acobli amb facilitat a la nevera.

A més de ser pràctica, els seus materials són bastant higiènics, fent que siguin fàcils de netejar i evitant l'acumulació de brutícia i taques a la superfície. La pots remoure aplicant una mica de força i rentar per complet cada cert temps.

Està tenint molt èxit ara mateix a Ikea així que no podem garantir-te la seva disponibilitat, pel que has de consultar a la botiga més propera, així com el preu. Aconsegueix diverses unitats si tens molts objectes per organitzar. El seu preu: 45 euros.

Els preus d'aquest article estan actualitzats a data 16 de desembre de 2022

Pots comprar-la ara mateix a Ikea