Tärnaby és el llum vintage d'Ikea que s'està fent molt popular últimament, més que res pel seu estil i pel bé que funciona, doncs malgrat el seu estil clàssic i retro, amb aquest llum no podràs tenir una il·luminació de primera en els teus espais.

Per si fos poc, el preu que té també li converteix en un llum que val molt la pena, ja que tan sols costa 15 euros, un preu més que genial per a tot el que camini a la recerca d'un bon llum.

Com és costum, et comptarem molt més d'aquest model perquè tu també puguis fer una compra de deu igual com els milers d'espanyols que han aconseguit aquest llum de cinc estrelles.

🛒 Pots comprar-lo ara mateix a IKEA

Tarnaby
Tarnaby

Aquest llum d'aspecte vintage és un que no pots deixar de comprar si adores aquest estil

Amb molt bones valoracions i ressenyes a tot arreu, el llum Tärnaby és un llum que compta amb un color beix en la seva base, la qual és idèntica a les bases d'aquells llums que se solien utilitzar en antany, però també podrem aconseguir aquest model en color negre.

No només això, sinó que el seu aspecte en general també crida molt l'atenció, ja que té el típic casc de vidre en el qual la flama es mantenia. Això de la flama és reemplaçada per una bombeta LED, la qual podràs comprar a part (encara que també s'aconsegueix a les botigues d'Ikea).

Per decorar fa un treball espectacular i això es complementa amb els diferents objectes que tinguis a casa teva. De la mateixa manera, no ocupa gaire espai, per la qual cosa podràs col·locar-la sobre qualsevol taula sense cap problema.

És, sense cap dubte, un llum d'estil vintage molt atractiu i que no pot faltar a casa teva, i molt menys si t'agrada aquest tipus d'estil, i per només 15 euros ens sembla una inversió més que genial.

🛒 Pots comprar-lo ara mateix a IKEA