Les festes nadalenques comencen a quedar lluny. Sembla que van ser fa mesos. I és que la pujada de gener s'està fent bastant dura.

És per això que serà important trobar els nostres moments de relax. Un temps necessari per agafar impuls i continuar afrontant els mesos que venen per davant en què amb prou feines no hi ha cap dia extra de festa.

Uns instants que podem millorar si l'acompanyem amb alguna mossada o alguna beguda animosa. I no perquè ja no estiguem en festes té perquè ser alguna cosa de qualitat inferior. Al contrari. Ja que creem l'escena, millor fer-ho amb elements d'alta qualitat.

El vi Macán 2016 puja posicions entre el més venut del Gurmet d'El Corte Inglés

Per exemple, amb un dels vins negres que està pujant com l'escuma en el Gurmet d'El Corte Inglés. Es tracta del Macán 2016, un vi en el qual han participat els cellers Vega Sicília i que figura entre els vins negres més venuts la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés.

Vi negre Macan

Vi negre Macán / El Corte Inglés

En tot cas has de tenir en compte que estem parlant d'una beguda alcohòlica, amb la qual cosa no l'has de consumir si no tens més de 18 anys. La seva graduació és de 14% Vol.

El vi negre MacánDenominació d'Origen La Rioja. Està elaborat pels cellers Bodegas Benjamín de Rothschild & Horta Sicília. Aquests cellers pertanyen a un projecte iniciat el 2004 per Tempos Vega Sicília en col·laboració amb la Companyia Vinícola Edmond de Rothschild. "Ambdues firmes comparteixen la idea d'elaborar grans vins en Rioja, una regió vitícola única, singular, inimitable. Després d'un període de cinc anys d'estudi de terroirs i adquisició de 92 has. de vinyes, el projecte pren cos el 2009: és el primer any dels nostres dos vins, Macán i Macán Clásico", s'anuncia a la pàgina del producte al web d'El Corte Inglés.

16 mesos d'envelliment

Aquest vi Macán està elaborat amb varietat Tempranillo al 100%. I s'ha deixat envellir en botes semi noves d'origen francès durant 16 mesos. I el resultat és un vi "amb densitat, però alhora és fresc, concís i profund".

Un vi que ve presentat en ampolles de 75 cl i que té un preu de 59 euros a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés.