Les festes nadalenques han acabat. Però les compres segueixen o fins i tot augmenten. I és que com sabràs, després del període nadalenc arriben les rebaixes. Una manera de donar-nos una alegria en plena pujada de gener i abans dels tres mesos desèrtics que venen per davant quant a dies festius es refereix.

Moltes empreses han posat els descomptes en marxa aquest divendres. Molts treballadors de comerços es van quedar en la nit de Reyes preparant els nous preus per a les rebaixes i poder oferir-los des d'aquest 7 de gener a primera hora del matí.

El Corte Inglés va avançar les rebaixes

Mentrestant, la majoria dels que venen productes online ja van llançar les primeres ofertes aquest dijous 6 de gener. Corrien les 18 hores quan en la majoria de pàgines web de vendes podíem trobar les primeres rebaixes. I una d'elles va ser la d'El Corte Inglés.

Eau de Parfum L'Interdit de Givenchy 1

Eau de Parfum L'Interdit de Givenchy

La cadena de grans magatzems, com van fer també Uterqüe, o Bershka, va arrencar ja aquest dijous a la tarda amb els primers descomptes. Per exemple, els que proposa per a la seva secció de perfumeria, on apareixen oportunitats úniques com la que ocupa la resta d'aquestes línies.

L'Eau de Parfum L'Interdit de Givenchy està gairebé a meitat de preu

Es tracta de la fragància Eau de Parfum L'Interdit de Givenchy, una marca que és entre les més venudes al nostre territori. Ho pots trobar gairebé a meitat de preu.

Aquest perfum, tal com indica el fabricant, és "addictiu i trencador". I això és gràcies a "la unió del distingit d'una flor blanca extremadament elegant i el calfred d'un acord afustat negre molt intens". La flor blanca combina tarongina, gessamí sambac i nard. L'afustat negre prové de vetiver, pàtxuli i ambroxan. "Una nova unió per sentir l'atracció del prohibit", afegeix.

Eau de Parfum L'Interdit de Givenchy 1

Eau de Parfum L'Interdit de Givenchy

Aquest perfum de Givenchy ve en flascons de 80 ml. I el seu preu habitual és de 114,50 euros al web d'El Corte Inglés. Tanmateix, aquests dies està rebaixat fins als 64,95 euros.