Quan arriba la pujada de gener, és necessari trobar aquells moments de calma i relaxació. Acabem de deixar enrere unes festes nadalenques que una de dos: o han estat mogudetes o t'ha tocat confinar-te per positiu en coronavirus. I per davant venen tres mesos desèrtics en el que a dies festius i ponts es refereix. I per això serà important saber trobar aquell moment de pau de tant en tant.

Un moment que millorarà si l'acompanyes amb algun producte que alegri el paladar. I si serveix per entrar en calor, millor que millor. Imagines l'escena? Doncs amb el Club del Gurmet d'El Corte anglès la podràs complir.

En el Club del Gurmet d'El Corte Inglés també trobaràs alguns dels millors cafès

Ja saps que en aquesta secció del supermercat d'El Corte Inglés trobaràs els productes més selectes de diferents categories. En les últimes setmanes, per exemple, t'hem parlat de molts dels articles que podies comprar en el Club del Gurmet per alegrar les festes nadalenques.

Un catàleg en el qual també pots trobar altres productes com a cafès de primera categoria. És el cas del qual ocupa les següents línies.

Es tracta del cafè mòlt de torrat natural 100% Aràbiga. Un cafè que ve envasat sota la marca del Club del Gurmet, però que prové de Guatemala, on són especialistes en la matèria.

Cafè molt torri natural 100% Aràbiga origen Guatemala Club del Gurmet

Cafè mòlt torrat natural 100% Aràbiga origen Guatemala a la venda en el Club del Gurmet / El Corte Inglés

El cafè més venut del Club del Gurmet prové de Guatemala

Aquest cafè, que actualment és el més venut de la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés, conté varietats Caturra, Pache i Bourbon conreades a 1.950 metres d'altitud. I ha estat tractat mitjançant el procés humit-rentat.

Segons el tast, té "notes enzimàtiques, té notes de maduixa, pruna passa i notes de sucre caramel·litzat de xocolata i avellana, amb aroma a cacau". I en boca és "consistent i complex, saborós, amb bon cos i acidesa mitjana-alta". El fabricant el defineix com una beguda "elegant".

I quant al teu preu, aquest cafè top vendes del Gurmet d'El Corte Inglés ve en envasos de 250 grams a un preu de 8,90 euros.