El cava més venut d'El Corte Inglés és de Juvé & Camps Reserva de la família que tots estan comprant. De fet, ha estat el més venut del mes passat, ja que moltes famílies han decidit festejar i brindar amb aquesta beguda a les seves copes.

Això últim no ens sorprèn, ja que provar-ho una vegada significa voler tornar a provar-ho, la qual cosa ens porta a un cicle gairebé infinit, i això a causa del seu sabor, el qual no té res que envejar-li a cap dels millors xampany del mercat.

Disposat en una elegant presentació, aquest cava costa 17,70 euros dins de la secció Gourmet de la botiga espanyola, així que és el moment ideal per fer-te amb aquesta ampolla que costa la meitat que una de Moët Chandon.

Brut Nature i Gran Reserva, Juvé & Camps trenca el comptador de vendes en El Corte Inglés amb aquest cava

La seva ampolla, d'aparença elegant i d'etiqueta senzilla conté el cava del moment dins de la botiga, el qual servirà per compartir amb els teus amics o familiars en qualsevol moment sense importar l'ocasió.

Cava Juvé & Camps Reserva de la Familia Brut Nature

Cava Juvé & Camps Reserva de la Familia Brut Nature

Amb un sabor suau, ha estat elaborat amb ingredients de bona qualitat que asseguren una bona textura que farà que el nostre paladar gaudeixi de cada xarrup. De color daurat pàl·lid, la quantitat de petites bombolles que crea deixen un suau pessigolleig a la boca que ens inciten al següent glop.

La seva aroma de pa torrat i fons cítric és el que preval al moment al nostre nas. La seva escuma és un altre dels seus luxes i ajuda que passi per la boca de forma fresca. És ideal per acompanyar certs aliments, però amb el que millor va és amb el caneló, ja que realça el sabor del mateix.

La seva ampolla és de 75 cl i té un percentatge d'alcohol de 12%. Sense cap dubte, som davant d'un bon cava que no pots desaprofitar, i molt menys tenint en compte que només costa 17,70 euros.