H&M té un vestit elegant i delicat per triomfar a l'estiu i per un preu únic. Es tracta d'un disseny de tirants fins, que s'ajusta a les espatlles amb delicadesa, i amb escot drapat en la part davantera per aconseguir el millor dels efectes.

H&M i un dels seus vestits més elegants

Voldràs aconseguir aquest vestit de H&M quan ho vegis, ja que té un acabat setinat gràcies al teixit que s'ha utilitzat per a la seva confecció i que l'eleva al màxim nivell. Aquest vestit de tirants fins deixa tant el coll com els braços al descobert per a màxima frescor. L'escot recte en la part davantera ve acompanyat d'un efecte drapat que agrega moviment i delicadesa, amb caiguda delicada en la part davantera i plecs que s'estenen en el teixit per aconseguir el millor dels moviments.

Vestit de H&M
Vestit de H&M

Es manté lleugerament ajustat al bust, a més d'entallar-se a la cintura per aconseguir un efecte més afavoridor, sense renunciar a la comoditat i conservant l'acabat de plecs únic. És un vestit de H&M que cau amb delicadesa als malucs, i amb una faldilla llarga que s'estén gairebé fins als turmells, amb tall recte i de moviment lleuger, perquè caminis amb estil i conservis la frescor en tot moment. El seu disseny és de baix recte, amb obertura marcada en el lateral que s'estén des de la cuixa fins al baix, per deixar veure les cames amb delicadesa i aconseguint el millor dels efectes al moment de caminar.

Té un escot creuat en la part posterior, amb tirants fins que deixen al descobert l'esquena i també amb caiguda drapada a l'esquena baixa per aconseguir un efecte de plecs delicat i que s'emmotlla molt bé als teus glutis. Un vestit de H&M que està disponible en dos colors per elegir, doncs pots fer-te amb aquest vestit en blau clar i vermell, perquè elegeixis el que millor et va. Les talles per a ambdós models són igual de variades i van des de la XS fins a la XXL i amb el que pots fer-te des de ja per un preu de descompte. En principi, podies aconseguir aquest vestit per 29,99 euros, però ara està disponible per 8,99 euros.