Aquests són els shorts de H&M que entallen totes les figures, gràcies que s'acoblen a la teva cintura amb delicadesa i creen un efecte fi encantador, per combinar amb els teus tops i millors abillaments de l'estiu. Uns shorts de camal curt i amb acabat en texà que mai no passa de moda.

H&M té un short per a cada estil

A més d'afavorir la figura amb èxit, aquest és un short de H&M que trobes en diversos colors, així que trobar el que millor va amb el teu estil et resultarà molt senzill. És un short de costures marcades que aporten estructura, amb bon acoblament en els laterals i una cinta gruixuda a la cintura que manté la cintura al seu lloc. Inclou les clàssiques travetes en dels vaquers de sempre perquè puguis agregar un cinturó i aconseguir el millor dels tancaments. A més, són uns pantalons que compten amb camals ajustats que s'emmotllen als glutis també amb delicadesa, comptant amb una vora amb dobles que els ajusta encara més.

Short de H&M
Short de H&M

És un short de H&M que conserva els detalls clàssics dels shorts texans de sempre, com és el cas de les butxaques en la part davantera amb costures marcades, igual com les butxaques grans en la part posterior, modelant-se també als glutis i aportant una millor forma. Finalment, ens hem trobat que és un short vaquer de H&M que conserva les rebladures metàl·liques que creguin el millor dels contrastos i un toc de brillantor.

Tria el color que millor et va en H&M

Tal com et vam dir al principi, H&M et brinda la possibilitat d'aconseguir uns texans en el color que millor va amb el teu estil, de manera que podràs mirar diverses opcions fins i tot trobar el que més t'agradi. Hi ha diversos models en acabat denim, blaus de diferents tons, alguns amb detalls prerentats que li agreguen un estil únic també. Entre els models unicolors a destacar podem esmentar el marró, negre o blanc, colors neutres que també combinen amb un munt d'estils.

La varietat de talles és fins i tot més variada i sent un dels motius pels quals les amants de H&M no han volgut deixar-los passar, doncs aconseguiràs aquests shorts curts des de la talla 32 fins a la 50. Si no saps quina és la teva talla, pots fer-li un cop d'ull a la guia en el lloc web per conèixer les mesures exactes de cada una d'elles. Una altra bona notícia és que no importa el color o la talla que elegeixis, aquests shorts de H&M es troben disponibles ara mateix amb un 40% de descompte, tenint un preu que resulta bastant profitós en comparació amb altres models similars que hem trobat en altres cadenes. És per això que són uns shorts de H&M que han passat d'ubicar-se en 24,99 euros a estar disponibles per 14,99 euros, un preu que la teva butxaca agrairà sens dubte.