"Anem a menjar una paella" és una de les frases que més se sol escoltar en els mesos estivals. És un plat estrella durant tot l'any, però és a l'estiu quan més èxit té aquest plat típic a Espanya i, sobretot, a la Comunitat Valenciana. Però clar, tal com estan pujant els preus de la vida, no serà una mala idea preparar aquesta paella a casa.

No obstant això, no tots tenen (tenim) l'habilitat per preparar una bona paella. No és fàcil encertar amb la quantitat dels ingredients. I requereix temps anar al supermercat i reunir tots els elements necessaris per preparar una bona paella.

En el Club del Gurmet trobaràs la compra per fer una paella perfecta

Una cosa en la qual han pensat al Club del Gurmet d'El Corte Inglés. I per això, al catàleg d'aquesta secció de la cadena de grans magatzems, trobaràs un producte que et facilitarà la vida a l'hora de fer una paella a casa.

Es tracta del preparat de paella valenciana que trobaràs a la venda al catàleg de la secció del Club del Gurmet d'El Corte Inglés. Un article que reuneix tots els ingredients que necessitaràs per preparar una paella de diumenge de 10.

Paella Valenciana El Paeller
Paella Valenciana El Paeller / El Corte Inglés

Aquest preparat l'elabora la marca El Paeller, que és especialista en aquest àmbit. I el productor anuncia que tots els ingredients que conté són 100% naturals. A més, atenció celíacs: no conté gluten.

En aquest preparat d'El Paeller trobaràs verdures, carn i el brou d'una paella valenciana en una quantitat suficient per fer una paella per a dues persones. El brou, per la seva part, ha estat preparat a la llenya de taronger. Més valenciana, impossible. I ha estat preparat seguint processos artesanals. "El cuinat s'interromp i s'envasa el brou en el moment idoni, mantenint totes les seves propietats nutricionals i tot el sabor", assenyala el fabricant.

Paella Valenciana El Paeller1
Paella Valenciana El Paeller / El Corte Inglés

Només necessitaràs 18 minuts per tenir la millor paella

A tot això, aquest pack afegeix un sac d'arròs de 180 grams de la varietat J. Sendra, amb Denominació d'Origen de València. Així no et faltarà res a l'hora de preparar la paella.

Per cuinar la paella només hauràs de seguir uns senzills passos. En primer lloc hauràs d'abocar el contingut en una paella d'entre 32 i 35 cm de diàmetre. I a continuació hauràs d'afegir l'arròs per deixar-lo coure durant 18 minuts.

Un producte perfecte per millorar la per convertir la paella de diumenge en un 10 que trobaràs a la venda a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés per un preu de 17,90 euros.