En les últimes setmanes, les cadenes de grans magatzems s'han inflat a vendre aires condicionats. Aquests dispositius són una de les millors solucions per combatre les  altes temperatures i la xafogor que s'ha donat en bona part del territori i per a molts és l'única opció per agafar el son per les nits.

Així mateix, entre totes les opcions que existeixen d'aires condicionats, han arrasat els mòbils. Són els més pràctics, ja que no requereixen instal·lacions sofisticades i permeten portar-los d'una habitació a una altra sense problemes. Així en podem gaudir mentre sopem al menjador i emportar-nos-els als dormitoris quan arriba la nit.

El Corte Inglés té rebaixat un dels seus millors aires condicionats portàtils

Un tipus d'aparell que, com no, també es pot comprar a El Corte Inglés. Ja saps que a la cadena de grans magatzems es pot trobar absolutament de tot. I els aires condicionats també ocupen bona part del seu catàleg. I alguns d'ells estan disponibles a preus irresistibles.

Un d'ells és l'aire condicionat portàtil APD 12 X de la marca Daitsu. Un aire condicionat que aquests dies està rebaixat en un 31%.

Aire condicionat portàtil APD 12 X de Daitsu1
Aire condicionat portàtil APD 12 X de Daitsu / El Corte Inglés

Aquest aire condicionat mesura 39 cm d'ample, 82 cm d'alt i 40,5 cm de fons. I té un pes de 35 quilos. Però moure'l d'un costat a un altre de la casa no serà un problema gràcies a les rodes que integra a la base. Aquestes, a més, estan tractades perquè no facin malbé el terra.

Compacte, eficient i rebaixat un 31%

Aquest és un aire condicionat de Daitsu molt eficient. Té una potència de 1.300 W. I emet 2.923 frigories per hora, amb un cabal d'aire de 360 metres cúbics per hora. A més, treballa de forma molt silenciosa. Emet un mínim de 49 dB i un màxim de 53 dB.

Així mateix, cada compra d'aquest aire condicionat a la venda en El Corte Inglés inclou el tub d'extracció i un equip per instal·lar a la finestra i que no entre aire de l'exterior.

I quant al preu, el cost habitual d'aquest aire condicionat és de 479 euros. Tanmateix, com dèiem, aquests dies compte amb una rebaixa del 31% en la pàgina web d'El Corte Inglés, el que deixa un preu final de 327,25 €.