Mercadona ven caquis, una fruita d'origen asiàtic amb més vitamina que la taronja. Aquesta fruita ha sorprès tots per les seves excel·lents propietats antioxidants, generant un contingut de vitamina C molt superior al d'altres tipus d'aliments.

Gaudeix dels beneficis de la vitamina C amb els caquis de Mercadona

Els nous caquis de Mercadona van arribar per quedar-se. Malgrat ser una fruita d'origen estranger, Mercadona adquireix una varietat conreada a Espanya, conreada sota els més alts estàndards de qualitat. Aquest tipus de caquis pertanyen concretament a la varietat Persimón, la qual creix de forma òptima en les millors condicions amb clima temperat com el de València i són de la varietat vermell brillant.

Caquis de Mercadona
Caquis de Mercadona

El producte compta amb la denominació d'origen CAQUI RIBERA DEL XÚQUER, protegida i reconeguda per la Unió Europea des de l'any 1998 i certificada per la mara Persimón com una garantia inequívoca de gran sabor i qualitat. Addicionalment, es tracta d'una fruita amb excel·lents propietats nutritives que l'eleven amb un aliment fonamental en la dieta diària. Malgrat comptar amb un sabor dolç, és important recalcar que el caqui no engreixa.

Per cada 100 grams de fruita és possible trobar 80 grams d'aigua, sent un aliment que pot hidratar el nostre cos i sadollar la gana. Addicionalment, també és possible aprofitar 0,7 grams de proteïnes i 18 grams de fructosa, un glúcid de gran valor energètic. Quant a les seves vitamines, el caqui és una font generosa de vitamina C i A i de minerals essencials per a l'organisme com el ferro, magnesi, potassi, sodi i fòsfor.

La cadena de supermercats valenciana ofereix aquesta fruita a les seves gòndoles i lleixes de forma individual, arribant a pesar uns 250 grams i amb un preu de 0,62 euros grams per unitat. De la mateixa manera, és possible adquirir-los en presentacions amb envasos de plàstics envasats al buit, amb un contingut net d'1 quilogram que equivalen a 6 peces de fruita i a un preu de 2,29 euros.