Que la fruita és molt beneficiosa per al nostre organisme és ben sabut per tots, però que les figaflors -en castellà 'brevas'- són tan saludables com pocs ho saben i no són fàcils de trobar de vegades, però Mercadona posa al nostre abast aquesta meravellosa fruita de la qual t'expliquem els seus beneficis.

Botiga|Tenda de Mercadona
 

Ajuda en la pèrdua de pes

Les figaflors són altament saciantes i tenen poder laxant que afavoreix la pèrdua de pes i prevé l'obesitat el que fa que es redueixin els riscos de patologies cardiovasculars, respiratòries, oncològiques protegint el cor i els ronyons. Mercadona posa a la nostra disposició com sempre els millors productes per millorar el nostre estil de vida i sempre als millors preus.

Font de vitamines i minerals

En aquestes figaflors que podem trobar a Mercadona, trobem una gran font de vitamines com poden ser la vitamina E, la vitamina B9 que ajuda en la formació de glòbuls vermells, en l'activació cel·lular i aporta potassi, fòsfor i calci tan importants per al nostre organisme com essencials. Encara que la creença que els diabètics no poden prendre aquestes fruites és alta, en alliberar de manera lenta els ensucris, poden prendre-la amb moderació ja que també aporten alts nivells d'aigua al nostre organisme.