A més de Deliplus, la secció de cosmètica de Mercadona ens ofereix altres marques tan o més atractives que el gran clàssic de la cadena valenciana. Una d'elles és Flor de maig, segell propietat dels Laboratoris Neum, amb seu a Rafelbunyol i 30 anys d'experiència al sector. Aquest mes ens presenten una boira capil·lar i corporal amb purpurnina anomenada Charming Journey.

Supermercat de Mercadona

 

Part d'una col·lecció

La boira que ens presenta Mercadona forma part d'una col·lecció de productes elaborats per Flor de maig i en la qual podem trobar també una colònia amb el mateix nom. Un i un altre producte destaquen pel seu particular aroma i la seva vocació festiva, perquè la purpurina (glitter) que conté la boira la fa idònia per a tractaments previs a una sortida nocturna en la qual es vulgui ser protagonista gràcies a un cabell brillant i cridaner.

Preu

A Mercadona, la boira Charming Journey Glitter es presenta en format 250 ml i amb polvoritzador a un preu imbatible: 1,60 euros. Mai no va ser tan barat lluir perfecta. Corre com més aviat millor fins al teu supermercat més proper i fes-te amb unes quantes unitats per passar l'estiu com una reina.