Per als amants del bon formatge no és fàcil trobar una varietat que satisfaci el paladar en la seva totalitat. Perquè els qui adoren aquest producte, saben que no val amb qualsevol. Tot té a veure: des de l'aspecte fins al sabor, passant per la textura o el regust final que deixa a la boca.

De formatges hi ha centenars al mercat. Però n'hi ha pocs que aconsegueixin complaure els més exigents. Ni tan sols aquests que asseguren que ho aconseguiran. Perquè en aquest sentit, el que per a uns és un formatge fort i saborós, per a d'altres no deixa de ser un semicurat normalet.

Aquest és el formatge que arrasa en el Club del Gurmet d'El Corte Inglés

Una bona manera d'encertar a l'hora de comprar un formatge és comprovar quins són els més venuts a les botigues especialitzades. I en aquest sentit, no t'equivocaràs si elegeixes els que se situen entre els més venuts a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés.

Pots comprar-lo ara a El Corte Inglès

Així mateix, el més venut actualment és el formatge de llet d'ovella curat de devesa de la marca Hisenda Zorita. Un formatge que compta amb diversos premis que reconeixen la seva qualitat. Per exemple, ha estat premiat en els International Cheese Awards. I que també compta amb el segell de Formatge Arribes de Salamanca marca certificada que garanteix la seva alta qualitat.

Formatge de llet d'ovella curat d'Hisenda Zorita
Formatge de llet d'ovella curat d'Hacienda Zorita

Aquest formatge que arrasa a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés està elaborat mitjançant un procés tradicional. S'ha utilitzat llet crua d'ovella 'chura' i quall natural. I s'ha deixat assecar, madurar i conservar mitjançant mètodes tradicionals.

Una experiència única per als sentits

Aquest formatge de llet d'ovella curat d'Hacienda Zorita presenta un aspecte que es caracteritza per ulls repartits de forma heterogenea. Al nas té una aroma forta. I en boca presenta un sabor àcid i salat, amb "sensacions trigèmines picants". A més, té una evolució lenta i deixa una persistència llarga en la boca.

Segons el productor, aquest formatge d'Hacienda Zorita és perfecte per maridar amb fruita seca torrada, pa blanc i vins negres. Encara que sl també serà deliciós. No podràs parar de picar-ne.

Un formatge que ve en peces d'1 quilo. I que podràs comprar a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés per un preu de 24,40 euros

​Pots comprar-lo ara a El Corte Inglès